Новини Новини 07.03.2022 о 12:22 comment views icon

«ПриватБанк» cкасувує комісію за зарахування SWIFT-переказів з-за кордону — до 11 березня

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

«ПриватБанк» в умовах воєнного стану анонсував чергову благородну ініціативу — банк тимчасово скасовує комісію за зарахування SWIFT-переказів з-за кордону. Спеціальні пільгові умови діятимуть до 11 березня.

SWIFT (скорочено від Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication) — міжнародна організація, яка контролює найбільшу міжбанківську систему обміну інформацією. Її послугами користуються близько 11 тис. банків та фінансових установ у більш ніж 200 країнах. Завдяки SWIFT банки швидко та безпечно переводять один одному платежі. І в теперішніх умовах війни з росією SWIFT — один з основних способів оперативно переказувати гроші.

Докладніше про перекази SWIFT можна дізнатися на сайті «ПриватБанку». Минулого тижня ЄС у рамках санкцій проти росії через війну проти України відключив від SWIFT сім російських банків і ввів заборону на постачання до росії банкнот євро.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: