Новини Новини 06.04.2022 о 17:19 comment views icon

Projector безоплатно навчить IT та креативним професіям 5000 українок, які вимушено покинули свої домівки через війну

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Projector Institute за підтримки Мінцифри та Дія.Бізнес запускає фонд для безоплатного навчання 5000 жінок-переселенок креативних або IT-професій.

Напад росії на Україну змусив понад 4 млн українців виїхати за кордон, а 6,5 млн — переселитися в західні та центральні області. Переважна більшість переселенців — це жінки, які рятують своїх дітей. Саме на них спрямована нова ініціатива Projector Institute.

Український онлайн-інститут запускає спеціальний фонд, що допоможе жінкам і дівчатам здобути необхідні знання та навички у сферах IT та реклами, щоб розпочати новий карʼєрний шлях. Кількість місць обмежена — 5 000.

Що саме пропонує Projector Institute

  • 10 коротких інтенсивних програм: Interface Design, Graphic Design, Project Management, SEO, PPC, Motion Design, Data Science, Data Analytics, в процесі розробки — Front-End та QA.
  • Кар’єрна підтримка — доступ до бази вакансій, комунікація з потенційними tech-компаніями, консультації з написання резюме, проходження співбесіди тощо.

Як записатися на курс

Будь-яка українка, яка втратила через війну роботу, вимушено змінила місце проживання й має рівень англійської мови не нижче від Intermediate Projector безоплатно навчить IT та креативним професіям 5000 українок, які вимушено покинули свої домівки через війнуProjector безоплатно навчить IT та креативним професіям 5000 українок, які вимушено покинули свої домівки через війну«Середній» рівень володіння мовою, що дозволяє досить вільно розмовляти англійською, обговорювати багато професійних та побутових тем, розуміти на слух практично все сказане англійською мовою у звичайному темпі, може подати заявку на отримання стипендії за посиланням. Перший етап реєстрації триватиме з 06.04 до 26.04 2022 року.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: