Новини WTF 07.02.2024 о 08:00 comment views icon

Розслідування дзвінків фейкового Байдена привело до скомпрометованого телекому та компанії «робимо усе за гроші»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Розслідування дзвінків фейкового Байдена привело до скомпрометованого телекому та компанії «робимо усе за гроші»

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

У січні виборці в Нью-Гемпширі отримали дзвінок, нібито від президента Байдена, який сказав їм не голосувати на первинних виборах. Розслідування виявило, що за цим стоїть Life Corporation, техаська компанія, яка раніше була спіймана на розповсюдженні дезінформації.

Дзвінки в Нью-Гемпширі були помічені генеральним прокурором штату в середині січня. Розпочалося розслідування цієї спроби впливу на виборців. Це був не просто автоматичний дзвінок — це видавання себе за президента та низка інших правопорушень.

Фальшивий Байден називає праймеріз у Нью-Гемпширі «купою негідників» і каже людям «зберегти свій голос для виборів у листопаді». Слідчі відстежили дзвінки до підозрілого телекомунікаційного провайдера Lingo, який також проходив через багато інших телекомів. FCC зазначає, що компанія (як би вона не називалася) роками займалася незаконними дзвінками.

Однак Lingo здійснював лише передачу дзвінків від імені корпорації Life, техаської компанії, що належить комусь на ім’я Уолтер Монк і також не є новою у незаконній діяльності. FCC зазначає, що у 2003 році вона позивалася до Life та Монка «за розповсюдження очевидно незаконної попередньо записаної та небажаної реклами».

Вебсайт Life Corp. не дуже допоможе щось дізнатися: компанія «успішно пропонує рішення з 1987 року», що б це не означало. «Коли ви думаєте: «Цікаво, чи могла б Life Corporation зробити…?» Ймовірно, відповідь ТАК». «Будь ласка, зателефонуйте, щоб обговорити взаємовигідну домовленість для обох наших компаній».

Цей набір слів може натякати, що компанія може взагалі нічого не робити, або про те, що вона робить, не можна сказати вголос чи публічно.

Онлайн курс з промт інжинірингу та ефективної роботи з ШІ від Powercode academy.
Курс-інтенсив для отримання навичок роботи з ChatGPT та іншими інструментами ШІ для професійних та особистих задач, котрі допоможуть як новачку, так і професіоналу.
Записатися на курс

Попри те, що компанії, які стоять за дзвінками, встановлені, це лише початок юридичної роботи. Діяльність Life та Lingo було припинено (штатом Нью-Гемпшир та FCC відповідно), далі можуть бути висунуті звинувачення. Наразі офіс генерального прокурора надіслав запит до компаній про надання необхідних записів у зв’язку з розслідуванням.

У Facebook залишать дипфейк Джо Байдена, на якому він «торкається» грудей онуки

Джерело: TechCrunch

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: