Новини Новини 18.04.2022 о 15:52 comment views icon

Сервіс Liki24.com відновив доставку медпрепаратів майже по всій Україні

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Liki24.com Сервіс Liki24.com відновив доставку медпрепаратів майже по всій УкраїніСервіс Liki24.com відновив доставку медпрепаратів майже по всій УкраїніМаркетплейс для пошуку медикаментів у аптеках, порівняння цін, замовлення та доставки. повідомив про відновлення доставки медпрепаратів майже по всій Україні.

Щоб забезпечити людей лікарськими засобами в умовах підвищеного попиту і нестачі окремих медпрепаратів через війну, Liki24.com створив логістичний центр у Хмельницькому і налагодив доставку по всій Україні. Через сайт або мобільний застосунок на iOS та Android українці наразі можуть замовити понад 15 700 товарів з аптек.

Відправлення замовлень відбувається того ж або наступного дня, а термін доставки залежить від поштового оператора. Крім того, у деяких містах доступна кур’єрська експрес-доставка. Адресну доставку можна замовити у Києві, Вінниці, Дніпрі, Кам’янському, Кропивницькому, Львові, Полтаві, Кременчуці, Рівному, Тернополі, Хмельницькому, Кам’янці-Подільському, Чернівцях, Кривому Розі, Черкасах, а також в Обухові, Ужгороді, Івано-Франківську й Одесі.

Через сервіс Liki24.com можна також отримати гуманітарну допомогу. У спеціальній добірці є товари, передані Європи: знеболювальні, антисептики, ліки для ШКТ, вітаміни, предмети гігієни для жінок і дітей тощо. Так, з початку війни понад 50 тонн і 60 тис. пакувань ліків уже було доставлено десяткам тисяч українців, зокрема у Харківській, Чернігівській, Сумській, Миколаївській, Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій та Луганській областях.

Мапу функціонуючих аптек, а також залишки ліків і товарів для здоров’я можна перевірити на сайті Liki24.com. Для цього треба вибрати необхідний товар і спосіб отримання «аптека» при оформленні замовлення. Система покаже усі активні аптеки, де є в наявності потрібні лікарські засоби.

Актуальна мапа аптек, які працюють по всій Україні в умовах воєнного стану

Курс Python від Mate academy.
Python дозволяє тобі не тільки розробляти сайти та займатись аналітикою даних, а ще й будувати алгоритми, тестувати програми та навіть створювати штучні інтелекти. Стань різноплановим фахівцем!
Реєстрація на курс


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: