Новини Новини 31.01.2023 о 13:44 comment views icon

Тепер і без інтиму: росіянам заблокували доступ до OnlyFans

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

OnlyFans — британська соцмережа, що дозволяє переглянути ексклюзивний контент за гроші — відтепер доступна для жителів росії лише через VPN.

Нині при спробі зайти на сайт з російської IP-адреси з’являється повідомлення про помилку “403” (доступ заборонено). Сервіс з моніторингу блокування і доступності ресурсів GlobalCheck підтверджує, що платформа не доступна з усіх головних російських провайдерів: “Ростелеком”, “Мегафон”, “Билайн”, Yota та T2 Mobile. 

Тепер і без інтиму: росіянам заблокували доступ до OnlyFans

При використанні VPN платформа працює. 

OnlyFans — це розважальна платформа, яка в основному спеціалізується на платному контенті “для дорослих”, але також дозволяє іншим авторам публікувати власні медіафайли, які користувачі можуть переглянути за щомісячну плату. 

Офіційного оголошення про блокування від соцмережі не було, але ще у квітні 2022-го року OnlyFans призупинила облікові записи та платежі для авторів з росії.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: