Новини Ігри 08.11.2023 о 10:27 comment views icon

Тизер нової частини Mass Effect. BioWare натякає на назву гри

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg

Юрій Орос

Автор новин

Тизер нової частини Mass Effect. BioWare натякає на назву гри

7 листопада — важливий день для ком’юніті гри Mass Effect, який вони називають N7 (це військовий код Альянсу Систем, який позначає елітних воїнів). Саме у цю дату розробники з BioWare випустили тизер нової Mass Effect та натякнули на її назву — Epsilon.

На відео показано нового персонажа, який повільно крокує до містка космічного корабля. Жінка (схоже на те) одягнена в шолом та плащ із логотипом N7.

Тизер нової частини Mass Effect. BioWare натякає на назву гриСхоже саме цей персонаж матиме велике значення в п’ятій за ліком великій грі франшизи Mass Effect, яка скорше за все матиме назву EPSILON (п’ята літера греї абетки). Цю назву спочатку заховали в бінарному коді, а потім прямо написали на сторінці з цим трейлером сайту EA, яка видаватиме цей тайтл.

 

Тизер нової частини Mass Effect. BioWare натякає на назву гри

Фанатський сайт Mass Effect Fan Fiction Wiki повідомляє, що Epsilon — секретна компанія, створена верховним командуванням Альянсу, яка працює над основними передовими технологічними дивами. Кріогенні технології, кібернетика, нульовий елемент та біоінженерія. Приблизно через тридцять років після того, як людство отримало місце в Раді, Альянс створив корпорацію, щоб захистити всіх за допомогою більш досконалих технологій, ніж раніше. Рада знала про її існування, тому стала одним з чотирьох основних спонсорів.

Курс English For Tech course від Enlgish4IT.
Лише 7 тижнів по 20-30 хвилин щоденного навчання допоможуть вам подолати комунікативні бар'єри. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Дійзнайтеся більше

Всі учасники програми Epsilon Soldier проходять підготовку N7, що робить їх солдатами Альянсу Систем назавжди. Більшість кандидатів — люди, але деякі з них є унікальними інопланетними солдатами.

Попередня інформація про Mass Effect: Epsilon

День N7 зіграв важливу роль для фан-бази Mass Effect, і BioWare зазвичай використовує цей день для анонсів та інформаційних вкидів. У 2020-му BioWare представила реліз Mass Effect: Legendary Edition ремастер першої трилогії та підтвердила, що починається розробка наступної гри Mass Effect.

Через рік вже опублікували перший офіційний тизер-трейлер. Там продемонстрували проліт космічними пейзажами, та жіночого персонажа (без шолома), яка на планеті знаходить частину амуніції з логотипом N7.

Скорше за все до виходу наступної Mass Effect ще дуже далеко. BioWare зараз зосереджена на створенні Dragon Age: Dreadwolf. Крім того, видавець Electronic Arts не так давно звільнив близько 50 співробітників BioWare, намагаючись зробити студію більш «гнучкою», що призвело до того, що багато членів команди були переведені з Mass Effect для допомоги з Dragon Age.

Курс English For Tech course від Enlgish4IT.
Лише 7 тижнів по 20-30 хвилин щоденного навчання допоможуть вам подолати комунікативні бар'єри. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Дійзнайтеся більше

Якоїсь конкретики можна очікувати 7 грудня, коли відбудеться The Game Awards.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: