Новини Кіно 16.08.2023 о 23:21 comment views icon

Вбивство Галини Хатчінс: Алека Болдуїна можуть знову звинуватити

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Вбивство Галини Хатчінс: Алека Болдуїна можуть знову звинуватити

Алека Болдуїна знов можуть звинуватити у ненавмисному вбивстві операторки Галини Хатчінс. Експертиза довела, що револьвер Colt .45 міг вистрілити тільки після натискання спускового гачка. Раніше Болдуїн свідчив, що не натискав його, а прокурори заявляли, що обвинувачення повернуть, якщо експерти доведуть, що револьвер був справний.

Початкове звинувачення було знято після того, як захист довів, що пістолет був модифікований і його справність у момент пострілу викликає сумніви.

Спеціальні прокурори Карі Моррісі та Джейсон Льюїс ініціювали нову судово-медичну експертизу зброї. Звіт експертів був представлений їм раніше цього місяця та опублікований у вівторок.

Експерти реконструювали пістолет, зламаний під час експертизи ФБР. Вони дійшли висновку, що з нього можна було вистрілити лише натисканням на гачок:

«Цей нещасний випадок зі смертельним наслідком стався через те, що курок був зведений вручну, після чого в якийсь момент відбулося натискання спускового гачка. Хоча Алек Болдуїн неодноразово заперечував, що натискав на гачок, з огляду на тести, результати та спостереження, про які тут повідомляється, спусковий гачок потрібно було натиснути з достатньою силою», — йдеться у звіті.

Ханна Ґутьєррес Рід, зброярка фільму, постане перед судом у грудні за звинуваченням у ненавмисному вбивстві та фальсифікації доказів. Її захист стверджував, що Сет Кенні, постачальник зброї, відповідає за бойові патрони у партії холостих.

Онлайн-курс "Project Manager" від Laba.
Станьте проджектом, що вміє передбачати ризики наперед і доводити проєкт до результату, який хочуть замовники. Поділиться досвідом Павло Харіков, former Head of PMO в Kyivstar.
Програма курсу і реєстрація

Крім смертельного, на знімальному майданчику було виявлено ще п’ять бойових патронів. Експертам було доручено з’ясувати їхнє походження. Проте все, що вони змогли зробити – визначити, що набої не були схожі на вилучені у Кенні через кілька тижнів після стрілянини.

Карі Моррісі написала, що рішення про повторне звинувачення Алеку Болдіну незабаром оголосять: «Я очікую, що це рішення буде ухвалене».

Джерело: Variety


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: