Новини Кіно 30.06.2023 о 15:00 comment views icon

Загибель Галини Хатчінс: зброярка фільму «Іржа» зловживала алкоголем та марихуаною під час знімань та позбулася сумки з кокаїном – прокурори

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Загибель Галини Хатчінс: зброярка фільму «Іржа» зловживала алкоголем та марихуаною під час знімань та позбулася сумки з кокаїном – прокурори

Обвинувачі у справі про загибель Галини Хатчінс стверджують, що зброярка фільму передала сумку з кокаїном іншій людині ввечері після смертельного інциденту. Ганні Ґутьєррес Рід було пред’явлено звинувачення у приховуванні доказів. Раніше її звинуватили у ненавмисному вбивстві Хатчінс.

  • Операторка Галина Хатчінс, народжена в України, працювала над фільмом «Іржа» та загинула у 42 роки від пострілу з реквізитного револьвера в руках актора Алека Болдуїна. Звинувачення вважає, що Ґутьєррес Рід зарядила у револьвер бойовий патрон серед холостих.
Загибель Галини Хатчинс
Галина Хатчінс

За словами прокурорів, Ганна Ґутьєррес Рід пила та курила марихуану вечорами у період знімання фільму, а у день вбивства могла перебувати у стані похмілля. У новому клопотанні обвинувачі кажуть, що знайшли нового конфіденційного свідка у справі. Анонім дав свідчення про те, що вона передала іншій особі сумку з кокаїном у день вбивства після первинного допиту.

«Обставини передавання доказів переконливо підтверджують звинувачення в тому, що підсудна передала кокаїн, щоб уникнути судового переслідування та перешкодити правоохоронним органам отримати вкрай інкримінуючі докази, пов’язані з її поводженням з вогнепальною зброєю та обставинами смертельного пострілу у Галину Хатчінс», – прокурори Карі Морріссі та Джейсон Льюїс.

Звинувачення вимагає судового наказу про збереження імені свідка у таємниці. Згідно з клопотанням, свідок побоюється, що його внесуть до «чорного списку» кіноіндустрії. Адвокат Джейсон Боулз виступив проти цього прохання. Прокурори визнають, що особистість свідка зрештою стане надбанням громадськості, але заявляють, що він бажає залишатися анонімним якомога довше.

Адвокат Боулз домагається припинення справи, посилаючись на численні порушення та помилки з боку звинувачення. Кілька днів тому колишній слідчий окружної прокуратури Роберт Шиллінг направив туди електронного листа, в якому назвав ведення справи «поганим та непрофесійним».

Алека Болдуїна також раніше звинувачували у справі, але звинувачення було знято.

Джерело: Variety


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: