Новости Новости 16.12.2021 в 12:22 comment views icon

ASUS представила в Україні різноманіття комп’ютерів для бізнесу — ноутбуки ExpertBook, моноблоки Zen та десктопи ExpertCenter

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

ASUS представила в Україні оновлену лінійку комп’ютерів для бізнесу, до якої увійшли ноутбук-трансформер ExpertBook B7 Flip, класичні бізнес-ноутбуки ExpertBook B5 і ExpertBook B1, моноблоки M3200 та F5401, а також настільні ПК ExpertCenter D3 та ExpertCenter D5. Більшість новинок уже доступні для покупки у магазинах партнерів компанії.

Настільні комп’ютери та ноутбуки ASUS комерційної серії відрізняються підвищеною надійністю —  сертифіковані за американським воєнним стандартом MIL-STD 810H (здатні витримати падіння на бетон з висоти до 1,5 м, вплив екстремальних температур, солі, туману, прямих сонячних променів і небезпечних робочих середовищ). Також ASUS пропонує українським користувачам широку сервісну підтримку, включно з післяпродажним обслуговуванням, трирічною міжнародною гарантією на пристрої з ОС Windows 10/11 Pro, сервісною підтримкою через додаток MyASUS і можливістю обслуговування на місцях для більшості регіонів.

ASUS Expertbook B7 Flip

Флагманська модель ExpertBook B7 Flip (B7402) — трансформер із 14-дюймовим сенсорним дисплеєм 16:10, який можна повертати на 360 градусів і використовувати в режимах презентації, планшета, ноутбука та стенда. Також ця модель підтримує введення за допомогою стилуса та 5G. У максимальній конфігурації ноутбук пропонує CPU Intel Core i7 нового 11-го покоління, екран з роздільною здатністю Full HD+ та яскравістю до 500 кд/м2 та до 64 ГБ ОЗП. Як опція доступна версія екрана з роздільною здатністю QHD+ і яскравістю 400 кд/м2.

В ExpertBook B7 Flip реалізована технологія інтелектуального шумозаглушення, а аудіосистема
пристрою сертифікована Harman Kardon. Серед інших особливостей — технологія ASUS Private View для захисту конфіденційної інформації від сторонніх очей, світлодіодний індикатор, який може сигналізувати про те, що користувач зайнятий, та утиліта ASUS ExpertWidget для зручного налаштування гарячих клавіш.

В Україні ExpertBook B7 Flip з’явиться на початку 2022 року за ціною від 51 999 грн.

ASUS ExpertBook B5

Сходинкою нижче знаходиться ASUS ExpertBook B5 — 13-дюймовий ультрапорт на базі Intel Core 11-го покоління. Верхня і нижня панелі ноутбука ExpertBook B5 виготовлені з алюмінію, а зона навколо клавіатури — з магній-алюмінієвого сплаву, завдяки чому його вага складає всього 1 кг. На тлі інших ExpertBook B5 вирізняється пристойною автономністю — до 14 годин, наявністю двох твердотілових накопичувачів із підтримкою RAID-масивів, системою інтелектуального шумозаглушення та тачпадом NumberPad 2.0. Як опція ExpertBook B5 можуть оснащуватися OLED-дисплеями з роздільною здатністю Full HD.

Практичний інтенсивний курс з дизайну - Design Booster від Powercode academy.
Навчіться дизайну з нуля за 3 місяці і заробляйте перші $1000, навіть якщо ви не маєте креативного мислення, смаку або вміння малювати. Отримайте практичні навички, необхідні для успішної кар'єри в дизайні.
Зарееструватися

Також ExpertBook B5 пропонують широкий набір портів, включно з Thunderbolt 4 (40 Гбіт/с, підтримка трьох дисплеїв формату 4K, прискорена підзарядка), Type-A та HDMI.

Ця модель вже продається в Україні за ціною від 39 999 грн.

ASUS ExpertBook B1

Це нові 14- та 15-дюймові бізнес-ноутбуки, які виробник позиціює у якості доступних моделей без надмірностей для великих та малих комерційних підприємств та освітніх закладів. У максимальній версії — CPU Intel Core i7 11-го покоління. Серед ключових відмінностей виробник вказує дисплей, який можна відхиляти на кут на 180°, сенсорний цифровий блок NumberPad 2.0 у моделі B1400, сканер відбитків пальців у кнопці живлення, клавіатуру з підсвічуванням та  підсистему зберігання. Остання складається з двох накопичувачів для високої швидкості роботи з даними та достатнього обсягу для зберігання великої бібліотеки файлів.

В Україні ExpertBook B1 вже можна купити за ціною від 12 999 грн.

ASUS Zen AiO 24 та ASUS M3400

ASUS Zen AiO 24 — моноблок, який оснащується 23,8-дюймовим дисплеєм NanoEdge з тонкими рамками, що займає 93% площі передньої панелі. Тут використовується IPS-панель Full HD із широким колірним охопленням (100% sRGB) та підтримкою технології ASUS Splendid, яка дозволяє підлаштовувати зображення під окремі сценарії. В окремих конфігураціях дисплей Zen AiO 24 може бути сенсорним.

Практичний інтенсивний курс з дизайну - Design Booster від Powercode academy.
Навчіться дизайну з нуля за 3 місяці і заробляйте перші $1000, навіть якщо ви не маєте креативного мислення, смаку або вміння малювати. Отримайте практичні навички, необхідні для успішної кар'єри в дизайні.
Зарееструватися

ASUS Zen AiO 24

ASUS Zen AiO 24 побудований на основі Intel Core 10-го покоління. Також новинка має стильний дизайн з оригінальними деталями у вигляді зміщеної від центру металевої підставки та покритих тканиною динаміків Harman Kardon.

В ASUS M3400 також використовується дисплей NanoEdge діагоналлю 23,8 дюйма з роздільною здатністю Full HD, але рамка дещо товстіша — 2 мм. У підсумку екран займає 88% від площі панелі. Апаратним базисом служать AMD Ryzen серії 5000. Також можна відзначити аудіосистему ASUS SonicMaster.

ASUS M3400

ASUS Zen AiO 24 та M3400 вже можна знайти на полицях українських магазинів, а ціни на них починаються з 20 999 та 19 299 грн відповідно.

ASUS ExpertCenter D5 та ExpertCenter D3

Десктопи ASUS ExpertCenter D5 і D3 побудовані на платформі Intel LGA1200 та CPU Core 10-го покоління. Перший — у корпусі Mini Tower або SFF, а другий — Tower. Вони пропонуються з 8 ГБ оперативної пам’яті DDR4 та SSD на 256 ГБ у базовій конфігурації. Обидва вже доступі для покупки: компактніший ExpertCenter D5 можна придбати за ціною від 11 599 грн, а більший із пари D3 — від 13 173 грн.


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: