Новости Новости 01.03.2022 в 15:54 comment views icon

Bolt зупинив роботу в Білорусі, направить 5 млн євро для України та допомагає українцям у перевезеннях та доставці

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

У відповідь на війну в Україні, компанія Bolt внесла ряд змін у свою діяльність. Тепер 5% з кожного замовлення в Європі буде перераховано неурядовим організаціям, які підтримують Україну та її жителів, включаючи Червоний Хрест.

З 1 березня протягом двох тижнів це буде відбуватись в усіх 5 сервісах компанії, а саме замовлення поїздок, оренди самокатів та електровелосипедів, доставки їжі та продуктів, а також оренди автомобілів. В результаті цієї ініціативи компанія планує перерахувати понад 5 мільйонів євро і сьогодні здійснює перший переказ у розмірі 1 мільйона євро.

Усі продукти, вироблені в Росії або пов’язані з російськими компаніями, видаляються з служби доставки продуктів Bolt Market. Ми зупинили нашу роботу в Білорусії.

Компанія Bolt продовжує робити все, що в її силах, щоб наші співробітники в Україні були у безпеці, та постійно на зв’язку з українськими колегами, надаючи їм необхідну підтримку.

Ми надали можливість дистанційної роботи з України або за її межами для понад 100 співробітникам, які проживають на території країни, а також перерахували для них необхідні кошти на переїзд у разі потреби.

Ми продовжуємо робити все можливе, щоб наші сервіси в Україні працювали.

Курс Power Skills For Tech від Enlgish4IT.
Зменшіть кількість непорозумінь на робочому місці та станьте більш ефективним у спілкуванні в мультикультурній команді. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Реєстрація на курс

Минулого тижня ми скасували комісію для водіїв в Україні. У сусідніх країнах ми заохочуємо наших водіїв брати поїздки до українського кордону, щоб відвозити українців в безпечні місця.

З 1 березня в додатку Bolt з’явиться категорія “Support”, де всі бажаючі зможуть надати підтримку у перевезенні та безкоштовно переміщатись у разі екстреної потреби.

Разом з командою Bolt Food ми створюємо команди волонтерів, що будуть допомагати волонтерам, ресторанам безкоштовно доставляти необхідні речі людям, що потребують допомоги.

Також весь прибуток на цей час Bolt Food в Україні буде переказувати організаціям, які підтримують Україну та її жителів.

Сподіваємося, що всі співробітники Bolt, сотні тисяч водіїв, кур’єри та ресторани-партнери, а також усі в Україні — залишаться в безпеці.

Курс Power Skills For Tech від Enlgish4IT.
Зменшіть кількість непорозумінь на робочому місці та станьте більш ефективним у спілкуванні в мультикультурній команді. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Реєстрація на курс

Якщо ви бажаєте додатись до волонтерів та можете безкоштовно робити доставки — додавайтесь у чат.

Київ

Дніпро

Одеса

Львів

Якщо ви бажаєте долучитись та допомагати з продуктами, предметами першої необхідності, то залишайте свої дані в формі. 

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: