Новости Новости 23.11.2021 в 09:20 comment views icon

Bolt продовжив сезон прокату електросамокатів до 20 грудня та зробив їх розблокування безкоштовним

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Зважаючи на популярність послуги оренди електросамокатів, сервіс Bolt продовжив сезон їх прокату в Києві, Львові, Дніпрі, Вінниці й Одесі до 20 грудня. Починаючи з 20 листопада, розблокування електросамокатів буде безкоштовним до кінця сезону.

«Компанія Bolt радить користувачам тепло вдягатися, якщо температура повітря опустилася нижче +2°C, а також закликає бути обережними та пересуватися з мінімальною швидкістю під час сильного вітру чи дощу.

До того ж користувачі мають знати, що рух мокрими й слизькими дорогами з калюжами може бути небезпечним. Оскільки за цих умов знижується зчеплення шин електросамоката з дорогою, а гальмівний шлях натомість збільшується. Крім того, існує ризик натрапити на яму, котра замаскована під шаром листя чи товщею води в калюжі.

Сподіваємося, що погода не заважатиме зручним і комфортним поїздкам, та оскільки безпека користувачів є ключовим пріоритетом нашого сервісу, ми обмежуватимемо можливість користування ним у разі снігопаду чи ожеледиці» — зазначив Антон Милка, керівник напряму з розвитку шерінґових сервісів компанії Bolt в Україні.

Bolt також нагадав, що перед початком поїздки кожен користувач повинен ознайомитися з правилами безпеки у додатку. Щоб отримати до них доступ, необхідно увімкнути режим самоката і вибрати значок щита в правому нижньому кутку екрану. Тут знаходиться інформація з правилами руху, порадами безпеки і особливостями «режиму для початківців», який дозволяє обмежити швидкість.

Цьогоріч було здійснено понад мільйон поїздок на електросамокатах Bolt, найдовша зафіксована подорож на самокаті становила 38 кілометрів, а найактивнішим користувачем став хлопець із Києва, який цьогоріч здійснив 564 поїздки. За даними компанії, середня тривалість поїздки на електросамокаті в 2021 році становила 3 кілометри. Водночас спостерігається цікавий тренд: цей мікротранспорт дедалі більше використовують не заради розваги, а як транспорт останньої милі ― для щоденних поїздок на роботу, до супермаркетів за покупками, аптек тощо.

Також стало відомо, що наступної весни сервіс прокату Bolt запустять ще в декількох українських містах. Цікаво, що в Києві прокатні електросамокати крадуть та ламають значно менше, ніж в інших містах Європи.

Джерело: Bolt


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: