Новости Новости 13.09.2021 в 13:52 comment views icon

Bolt: В Києві прокатні електросамокати крадуть та ламають значно менше, ніж в інших містах Європи

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Поки одні сервіси скаржаться на вандалізм жителів окремих райнов Києва, представники інших сервісів ставлять нашу столицю в приклад іншим європейським містам. Зокрема, в інтерв’ю журналу НВ засновник компанії Bolt Маркус Вілліг зазначив, що прокатні електросамокати в Києві крадуть рідше, ніж в інших містах Європи.

«Візьмемо самокати. Ми щасливі від того, наскільки популярними вони стали в Україні, як добре їх прийняли. Ще й крадіжок самокатів тут набагато менше, ніж у інших європейських містах.

Наприклад, у Парижі цей показник значно гірше — там багато самокатів розкрадаються чи ламаються. На цьому контрасті поведінка користувачів у Києві виглядає набагато краще. Дуже приємно це говорити», — сказав він.

За словами Вілліга, українська команда Bolt була впевнена, що на ринку прокат електросамокатів матиме достатнього попиту, незважаючи на певні побоювання, що сервіс не приживеться.

«Ми сказали: окей, ми вам довіряємо, тому надамо вам певну кількість самокатів для пілотного проекту, щоб побачити, чи буде цей бізнес успішним в міському ландшафті України. А вийшло так, що кияни сприйняли самокати швидше і краще, ніж багато інших європейських міст», — розповів він.

Зазначимо, що нещодавно Bolt запустив в Україні ініціативу по безкоштовному практичному експрес-навчанню керування електросамокатами. Її мета ― пояснити користувачам електросамокатів правила пересування на цьому транспортному засобі. У перспективі це допоможе запобігти виникненню інцидентів на вулицях і дорогах великих міст України.

Джерело: НВ


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: