Новости Новости 04.02.2021 в 10:14 comment

Для Київради хочуть створити новий сучасний сайт з інструментами прямої демократії, на розробку документації виділять 50 тис. грн

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новостей

В електронній системі публічних закупівель ProZorro оголошено новий тендер, який передбачає розробку проєктно-кошторисної документації на створення офіційного веб-порталу Київської міської ради та системи електронного проходження проектів рішень Київської міської ради.

Новий сайт повинен отримати інструменти для реалізації прямої демократії. Ознайомитися з докладними умовами тендеру можна за наступним посиланням.

«У 2021 році, ми дійсно хочемо мати адекватний сайт, який спростить усім нам життя. Сайт сучасний, із мобільною версією, функціоналом, а головне (нарешті): модулем проходження проектів рішень та реалізації інструментів прямої демократії», — зазначив секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко. «Так, коштів у нас із вами на це небагато: 49 900 грн. Але це на розробку саме проєктно-кошторисної документації. Тож, якщо у когось з нами співпадають думки та бажання: подавайтесь на закупівлю».

В умовах тендеру зазначено, що кінцевий строк подання тендерних пропозицій – 10 лютого, а кінцевий строк виконання робіт і послуг за тендером – 30 квітня 2021 року.

Метою створення інформаційно-аналітичного веб-порталу КМР є централізація та зосередження можливостей інформування і взаємодії громадян з органом місцевого самоврядування. Новий сайт повинен містити наступні розділи:

  • «Новини» з можливістю пошуку публікації по назві новини, даті публікації;
  • «Анонси» з можливістю пошуку публікації по назві анонсу, даті публікації;
  • «Онлайн трансляції» з можливістю перегляду відео на веб-порталі та при переході на YouTube;
  • «Банери»;
  • «Депутати» з можливістю пошуку депутата за алфавітом;
  • «Комісії» з можливістю показу інформації про заплановані засідання, склад комісії, протоколи комісій, онлайн трансляцій, відеоархів, звіти та додаткові матеріали;
  • «Громадська участь» (Загальні збори, Громадські слухання, Місцеві ініціативи).

Крім того, на сайті планується розмістити онлайн-форми: «Повідомити про корупцію»; «Запит на публічну інформацію»; «Написати депутату»; «Зворотний зв’язок» тощо.

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: