Новости Новости 22.10.2021 в 10:04 comment views icon

LEGO представила набір за мотивами «Сам удома», який придумав українець

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

LEGO Group представила новий набір LEGO Ideas Home Alone за мотивами класичного різдвяного фільму «Сам удома», ідея створення якого належить 28-річному українцю Олексію Сторожуку, відомому під ніком adwind у спільноті LEGO Ideas.

У наборі LEGO Ideas Home Alone — 3955 деталей. Це робить його найбільшим у серії Ideas. Також до нього увійдуть п’ять мініфігурок — Кевіна МакКалістера, його матері Кейт, «мокрих» бандитів і прибиральника снігу Марлі.

Висота моделі будинку МакКалістерів, який можна зібрати з деталей конструктору, становить 27 см, ширина та довжина — 34 см. Перегородки з’єднуються посередині, щоб при потребі їх можна було відсунути вбік і повністю побачити інтер’єр, а дах знімається вгору. Кожен поверх є модульним і знімним, що забезпечує легкий доступ до внутрішньої частини моделі. Також у моделі будинку є інтерактивні елементи, які можна рухати за допомогою ручки на стіні.

Рекомендована ціна LEGO Ideas Home Alone для Європи — €250. У продаж набір надійде 1 листопада, а 12 листопада на Disney+ відбудеться прем’єра перезапуску «Сам удома» — на початку місяця вийшов трейлер, який викликав в основному негативну реакцію фанатів оригіналу.

Трейлер перезапуска «Один дома» уже собрал в три раза больше дизлайков, чем лайков (в комментариях недоумевают)

Онлайн-курс "React Native Developer" від robot_dreams.
Опануйте кросплатформну розробку на React Native та навчіться створювати повноцінні застосунки для iOS та Android.
Програма курсу і реєстрація


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: