Новости Новости 19.11.2021 в 14:43 comment views icon

MEGOGO запустив [М] 8К — «перший в Україні» інтерактивний 8К-канал

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Медіасервіс MEGOGO повідомив про запуск власного інтерактивного 8К-каналу — [М] 8К. Відсьогодні канал, який працюватиме цілодобово, розпочав мовлення — там показуватимуть найпопулярніші кінострічки ультрачіткої якості.

У MEGOGO стверджують, що першими серед українських ОТТ-сервісів запустили 8К-канал. Серед фільмів, які показуватиме канал [М] 8К — «Паразити», «Афера по-американськи», «Законослухняний громадянин», «Падіння янгола» та «Хеллбой». У MEGOGO обіцяють, що більшість контенту на каналі [М] 8К матиме українську аудіодоріжку або субтитри. Нещодавно MEGOGO заснував власну студію озвучування Voice, яка триматиме фокус «здебільшого» на україномовному звучанні.

Канал [М] 8К доступний для власників підписок «Легка» (99 грн/міс), «Оптимальна» (199 грн/міс) та «Максимальна» (299 грн/міс). І звісно, щоб переглядати контент ультрачіткої якості знадобиться відповідний ТВ з підтримкою роздільної здатності 8K.

[М] 8К — один зі 100 власних інтерактивних каналів MEGOGO. Такі канали відрізняються тематичними плейлистами та функціональністю, що включає паузу, перемотування назад чи вперед, можливість обрати контент як з архіву, так і з подальшого «ефіру», функцію обрання звукової доріжки чи субтитрів.

Можна також згадати, що у червні 2021 року MEGOGO представив власний інтерактивний 4К-канал і провів кілька спортивних трансляцій у форматі 4К. Ну і не можна, не відзначити, що MEGOGO запустив [М] 8К відразу після того, як Netflix знизив вартість підписки в Україні.

Підписка Netflix в Україні подешевшала — тепер від 4,99 євро за базовий план до 9,99 євро за преміум

Онлайн-курс "QA Automation" від robot_dreams.
Це 70% практики, 30% теорії та проєкт у портфоліо.Навчіться запускати перевірку сотень опцій одночасно, натиснувши лише одну кнопку.
Детальніше про курс


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: