Новости Новости 19.11.2021 в 10:04 comment views icon

Підписка Netflix в Україні подешевшала — тепер від 4,99 євро за базовий план до 9,99 євро за преміум

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заместитель главного редактора, руководитель отдела новостей

18 листопада Netflix повідомив про здешевлення платної підписки для українських користувачів сервісу у поштовій розсилці, а з 19 листопада почали діяти нові ціни — вони вже вказані на сайті й у застосунку. Судячи з усього, Netflix переглянув цінову політику саме для України, тому що в інших європейських країнах продовжують діяти колишні ціни.

Коли 1 жовтня Netflix запустив україномовну версію інтерфейсу українські користувачі найбільше обурювалися відсутністю оплати у гривнях та високими цінами в євро натомість. Для українців поки продовжують діяти ціни в євро, але з 19 листопада їх суттєво знизили.

Подешевшали одночасно всі три плани: базовий тепер вартує 4,99 євро (150 гривень за поточним курсом) замість 7,99 євро, стандартний — 7,49 євро (225 гривень), а преміальний — 9,99 євро (300 гривень).

Підписка Netflix в Україні подешевшала — тепер від 4,99 євро за базовий план до 9,99 євро за преміум
Старі тарифи Netflix для України
Підписка Netflix в Україні подешевшала — тепер від 4,99 євро за базовий план до 9,99 євро за преміум
Нові тарифи Netflix для України

Нагадаємо, базовий тариф дозволяє дивитися відео на одному екрані з якістю SD, стандартний — на двох у HD, преміальний — на чотирьох у HD або Ultra HD, коли це доступно.

Наразі в бібліотеці онлайн-кінотеатру Netflix вже є немало серіалів і фільмів українською мовою: деякі з них — з субтитрами, а деякі — з повноцінним дубляжем. І список постійно зростає. Список доступного контенту з українським дубляжем та субтитрами можна знайти за відповідними тегами в сервісі (1 та 2).

Напередодні Netflix запустив власний рейтинг кіно та серіалів — окремі списки найпопулярніших фільмів та серіалів на платформі доступні також і для України.

Netflix запустив власний рейтинг кіно та серіалів — ось такий вигляд має топ-10 для України

Курс Python від Mate academy.
Python дозволяє тобі не тільки розробляти сайти та займатись аналітикою даних, а ще й будувати алгоритми, тестувати програми та навіть створювати штучні інтелекти. Стань різноплановим фахівцем!
Реєстрація на курс

P.S. Сьогодні на Netflix гучний реліз серіал по аніме «Ковбой Бібоп».

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: