Новости Новости 09.11.2021 в 12:41 comment views icon

«Нова пошта» почала збирати заявки на встановлення поштоматів у під’їздах будинків міст-мільйонників

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

«Нова пошта» у містах-мільйонниках почала встановлювати поштомати у під’їздах будинків, тобто тепер кожен бажаючий мешканець може замовити встановлення пошти в свій під’їзд, щоб отримувати закази ще ближче.

Для цього потрібно заповнити на сайті анкету та вказати адресу установки. Заявка розглядається до двох днів, після чого оператор зв’язується з клієнтом. Лише після отримання всіх необхідних дозволів компанія здійснює встановлення.

Поштомат можна встановити як у під’їздах нових, так і старих житлових будинків. Є кілька видів моделей на 10, 16, 24, 36 та 48 комірок. Якщо інфраструктура будівлі не пристосована до встановлення поштомата всередині, то його можна поставити біля будинку. Важливо, що поштоматами в під’їздах можуть користуватися виключно мешканці цього під’їзду.

В «Новій пошті» зазначили, що це повністю безконтактний спосіб отримання посилки, який до того ж суттєво економить час. Поштомат працює цілодобово – 24/7.

Як замовити заказ до поштомату:

  1. Оформляючи замовлення в інтернет-магазині, потрібно обрати доставку до поштомату.
  2. Після доставки замовлення до поштомату надходить повідомлення про прибуття посилки з інструкцією про отримання.
  3. Щоб відкрити комірку поштомату, посилка має бути оплаченою. Оплатити послуги доставки можна через мобільний додаток Нової пошти або на сайті компанії в розділі Трекінг.
  4. Біля поштомату потрібно зайти в мобільний додаток, перейти в розділ Мої відправлення, вибрати потрібну експрес-накладну і натиснути кнопку «Відкрити комірку». Якщо клієнт випадково закрив комірку, не забравши посилку, у додатку потрібно натиснути кнопку «Відкрити комірку повторно».
  5. Забрати посилку.

Отримати з поштомату можна лише оплачені посилки до 20 кг фактичної ваги та оціночною вартістю до 6000 грн. Максимальні габарити відправлення – 40х60х30 см. Якщо з якихось причин одержувач не зміг забрати своє замовлення вчасно, то на третій день його буде переміщено до найближчого відділення Нової пошти. Додаткових сплат при цьому не буде.

Курс English For Tech: Speaking&Listening від Enlgish4IT.
Після курсу ви зможете найкраще презентувати свої досягнення, обговорювати проекти та вирішувати повсякденні завдання англійською мовою. Отримайте знижку 10% за промокодом TCENG.
Дізнатись про курс

Зазначимо, що до кінця року Нова пошта планує розширити мережу поштоматів з 7000 до 17000 штук. До 31 грудня 2021 року «Нова пошта» встановила фіксовану вартість доставки до поштомату в 35 гривень.

Також Нова пошта побудує за 1 млрд грн надсучасний сортувальний термінал біля аеропорту «Бориспіль», який буде обробляти понад 100 тис. посилок на годину — перша черга почне працювати вже в 2022 році.

Джерело: Нова пошта

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: