Новости Новости 11.11.2021 в 11:12 comment views icon

Opera запускає в Україні кешбек-сервіс Dify, інтегрований у браузер — 200 магазинів та ставка до 30%

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Компанія Opera оголосила про запуск в Україні нового інтегрованого у браузер кешбек-сервісу Dify, який пропонує кешбек зі ставкою до 30% та з понад 200 партнерами без необхідності встановлювати розширення. Ті, хто ще не користуються Opera, можуть встановити розширення для Firefox, Edge та Chrome, або просто перейти на вебсайт кешбек-сервісу. У Dify Cashback доступна значна кількість магазинів-партнерів, серед яких AliExpress, Booking.com, Answer.ua, MOYO, Allo та багато інших. Сервіс вже працює в Іспанії, Польщі, Україні та незабаром з’явиться і в інших країнах.

Як пояснили розробники, Україна завжди була важливим ринком для компанії, що розробляла браузери для українських користувачів з моменту її запуску в країні багато років тому. Крім того, в Україні зростає популярність сервісів кешбеку, а це означає, що цільова аудиторія Dify активно користується цифровими технологіями. Саме тому Україна була обрана як одна з перших країн, де з’явиться Dify.

Запуск в період наближенням сезону свят дозволить клієнтам отримати найвигідніші пропозиції до майбутнього Дня холостяка на AliExpress, а також до акцій Кіберпонеділка та Чорної п’ятниці. Для отримання коштів користувачам не потрібно встановлювати додаткові розширення, адже сторонні програми можуть поставити під загрозу їх онлайн безпеку. Завдяки Dify, Opera пропонує до 30% кешбеку у понад 200 партнерських магазинах, а отримання грошей відбувається протягом 30 днів.

Opera запускає в Україні кешбек-сервіс Dify, інтегрований у браузер - 200 магазинів та ставка до 30%

У Dify, який наразі запускає тестову версію для збору відгуків українців, можна отримувати кешбек за покупки на партнерських вебсайтах, що доступні у браузері Opera. Прямо в браузері існує послуга отримання кешбеку, вкладки для швидкого доступу до магазинів, а також покращений рівень безпеки, адже немає потреби встановлювати сторонні розширення.

На Dify можна зайти з бокової панелі в браузері Opera, а у розділі Hot Deals клієнти зможуть скористатися найвигіднішими ставками кешбеку. Opera постійно впроваджує найзручніші для українців способи виводу накопичених коштів, які будуть доступні ще до перших виплат. Уся інформація про виплати коштів буде представлена на сайті найближчим часом.

«Щодня мільйони українців роблять покупки в Інтернеті за допомогою своїх браузерів. Саме тому, разом з Dify, ми обрали шлях вдосконалення інтернет-шопінгу для користувачів Opera там, де ці покупки відбуваються: у браузері. А через високу ставку кешбеку, у порівнянні з конкурентами, та велику кількість українських партнерів, ми створили дійсно вигідний сервіс”, — говорить Сергій Корнєєв, старший директор з електронної комерції Opera.»

Системний гейм дизайнер.
Це курс, де ти почнеш концептити ігри.
Записатися

Зазначимо, що тиждень тому компанія Rakuten, відома українській аудиторії завдяки месенджеру Rakuten Viber, також запустила в Україні платформу для інтернет-шопінгу з кешбек-програмою.

Джерело: Dify

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: