Новости Новости 11.01.2022 в 17:14 comment views icon

Правила безпечного перебування в закладах громадського харчування в умовах карантину [Інфографіка МОЗ]

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/7e8fea7f1b4653ed9e1cb2c65e965ae6?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/7e8fea7f1b4653ed9e1cb2c65e965ae6?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Як відомо, наразі в Україні робота закладів громадського харчування дозволена лише при наявності у працівників і відвідувачів одного з трьох документів — сертифіката про вакцинацію, негативного результату тесту або підтвердження одужання від COVID-19.

Міністерство охорони здоров’я України підготувало інфографіку щодо правил безпечного перебування в закладах громадського харчування.Наприкінці 2021 року уряд продовжив адаптивний карантин — він діятиме щонайменше до 31 березня 2022 року, а з 6 січня в Україні повноцінно стартувала програма повторної або бустерної вакцинації.

МОЗ дозволило бустерні щеплення проти коронавірусу для всіх дорослих

Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: