Новости Новости 27.01.2021 в 12:31 comment

ПриватБанк і Mastercard відкрили Concept Store — перше в Україні повністю цифрове банківське відділення

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заместитель главного редактора, руководитель отдела новостей

Перше в Україні повністю цифрове банківське відділення — Concept Store — відкрилось в центрі Києва (вул. Майдан Незалежності, 2). Це результат співпраці ПриватБанк і Mastercard.

Інноваційне відділення працює без традиційних кас та обладнане передовими цифровими технологіями — мультитачбарами, діджитал-екранами, кіосками самообслуговування та іншими сучасними рішеннями для отримання фінансових послуг в цифровому форматі.

ПриватБанк і Mastercard відкрили Concept Store — перше в Україні повністю цифрове банківське відділення

При вході до відділення банк розпізнає клієнта за допомогою біометрії, а також одразу пропонує зробити одні з найбільш популярних операцій через Приват24. Після того, як клієнти відділення обрали необхідні послуги, їх можна завершити у Приват24, скористатися мультитачбарами або звернутися по допомогу до хостес. Якщо ж потрібно зробити готівкову операцію, відділення обладнано декількома універсальними банкоматами, де можна поповнити картковий рахунок або ж отримати готівку.

Кваліфіковані працівники допоможуть кожному опанувати фінансові діджитал-інструменти, а також тут створені умови для широкого доступу до банку людей з інвалідністю. Відділення виконане в сучасному лаконічному дизайні.  

опис ключових особливостей та можливостей відділення із пресрелізу

В приміщенні Concept Store також знайшлось місце для коворкінгу, де, як запевняють у банку, є все для навчання та розвитку, проведення ділових зустрічей, та навіть діджитальна ігрова дитяча кімната.

ПриватБанк і Mastercard відкрили Concept Store — перше в Україні повністю цифрове банківське відділення

В майбутньому у Concept Store планується проведення дистанційних тренінгів та «живих» навчальних заходів з участю провідних експертів світу фінансів та інновацій. 

Курс "Web design" від Web-academy.
Швидкий початок кар'єри у сфері IT! Опануйте професію веб-дизайнера — почніть самостійно керувати своїм часом й отримувати високий дохід вже за 9 тижнів.
Дізнатися більше

В ПриватБанку підкреслюють, що відділення працює із дотриманням усіх необхідних санітарних та карантинних норм. Приміщення оснащене дезінфекторами, обладнанням для вимірювання температури та індивідуальними засобами захисту.

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: