Новости Новости 22.09.2021 в 09:48 comment views icon

Сервіс Liki24.com запустив безкоштовну онлайн-консультацію фармацевтів щодо підбору і вживання ліків

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Український сервіс Liki24.com запустив нову послугу — безкоштовну консультацію з досвідченим фармацевтом в режимі онлайн, що дозволить заощадити час на походи до аптек і замовити препарати безпосередньо на сайті.

«В умовах трансформації суспільного життя під впливом пандемії COVID-19 і сезонних спалахів інших вірусних інфекцій здоров’я стало найголовнішою цінністю людини. Одним із дієвих інструментів протидії поширенню захворювань і вагомою складовою повсякденного життя людини став перехід в онлайн.

А медицина і фармацевтика були чи не найпершими галузями, які перейшли на дистанційний формат взаємодії зі споживачами. Це зручно, швидко і вигідно як для медиків, так і для їх клієнтів. Водночас існують додаткові точки росту, і однією з найважливіших є фахова онлайн консультація щодо підбору і вживання ліків» — зазначили в Liki24.com.

У яких саме випадках може знадобитися консультація фармацевта?

  • при загальних діагнозах, або замовленні препаратів першої необхідності;
  • для уточнення дозування, умов зберігання і правил вживання ліків;
  • для перевірки сумісності з іншими медикаментами;
  • при пошуку дешевших або ефективніших аналогів ліків;
  • при незначних або ситуативних симптомах (травма, опік, укус);
  • в інших випадках, які не вимагають огляду і діагнозу лікаря.

Щоб отримати консультацію щодо ліків, достатньо зайти на сайт та у розділі «Контакти» увійти в онлайн-чат, де обрати опцію «Консультація фармацевта». Прийом в чаті ведеться з 9:00 до 21:00, при цьому діалог йде з реальним фахівцем, а не роботом чи автовідповідачем.

Сервіс Liki24.com запустив безкоштовну онлайн-консультацію фармацевтів щодо підбору і вживання ліків

«Послуга «Фармацевт онлайн» є довгоочікуваним і важливим пунктом нашої дорожньої карти. В найближчих планах — цілодобова робота консультантів. Сподіваюся, що корисність цієї послуги гідно оцінять клієнти.

Ми постійно вдосконалюємо функціонал платформи, вивчаємо провідний досвід в нашому сегменті, аналізуємо потреби клієнтів і запроваджуємо найкращі та перевірені часом і споживачами практики», — зазначив співзасновник і CEO Liki24.com Антон Авринський.

Онлайн-курс "Маркетолог" від Laba.
Пройдіть повний шлях розробки маркетингових стратегій на практиці та з фідбеком від CEO бренд-маркетингової агенції.
Програма курсу і реєстрація

Зазначимо, що Liki24.com — це український HealthCare-стартап, який був заснований у 2017 році та представляє онлайн-платформу для пошуку, порівняння цін, замовлення та доставки ліків із аптек. Liki24 співпрацює з понад 5000 аптек по всій Україні, доставка можлива у більш ніж 25 000 населених пунктів країни.

Джерело: Liki24.com


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: