Новости Новости 24.12.2021 в 14:23 comment views icon

В Україні проведуть хакатон AllStartup Weekend, переможці якого отримають інвестиції від 100 тис. євро на створення власного стартапу

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

В Україні відкрили реєстрацію на конкурс AllStartup Weekend, участь в якому надасть активним українцям можливість створити свій бізнес. Відібрані учасники зможуть пройти 6-місячну програму, де будуть об’єднані у команди-стартапи, а кращі за результатами відбору отримають інвестиції від 100 тисяч євро.

Конкурс AllStartup Weekend проводиться у форматі хакатону — заходу, під час якого фахівці з різних областей об’єднуються у команди та вирішують певні завдання протягом обмеженого терміну. Його організовує іспанський інкубатор талантів Demium, який спеціалізується на інвестуванні в починаючих підприємців (інвестиції на стадії до організації команди (pre-team) або до виникнення ідеї (pre-idea). З 2020 року ним було створено інвестиційний фонд на €50 млн з метою полегшити для стартапів доступ до фінансів та прискорити їхнє зростання.

Протягом 2021 року за допомогою цього конкурсу українці створили низку стартапів, шість з яких вже отримали інвестиції. Зокрема, це платформа DrugCard для автоматичного моніторингу медичної літератури, яка допомагає фармацевтичним компаніям знизити витрати, оптимізувати процеси та забезпечити відповідність нормам фармаконагляду. Вона залучила для свого розвитку 255 тисяч євро від партнерського фонду Demium та фармацевтичної компанії “Фармак”.

Фінтех-стартап elKYC, який дозволяє будь-якому бізнесу верифікувати та провести онлайн-онбординг клієнтів за допомогою сканування документів і проведення захищених відеодзвінків, отримав 100 тисяч євро інвестицій від Demium та 25 тисяч доларів гранту від Ukrainian Startup Fund. Ще один стартап закрив pre-seed раунд у 100 тисяч євро. Це рішення комп’ютерного бачення для сектору роздрібної торгівлі Recoshelf.

Процес відбору складатиметься з серії інтерв’ю з командою Demium в онлайн та офлайн режимі. До участі в конкурсі запрошуються як індивідуальні кандидати, так і команди. З індивідуальними кандидатами, які хочуть створити новий проєкт або долучитися до існуючої команди, буде обговорений їхній бекграунд, попередній досвід, готовність створити власну компанію. Кожна команда буде оцінюватися на основі її складу, ідеї, прогресу та спроможності створити продукт, який відповідатиме попиту на ринку.

Крайній термін подання заявок — 28 січня 2022 року, зареєструватись для участі у конкурсі можна за наступним посиланням.

Курс-професія "Motion Designer" від Skvot.
Навчіться створювати 2D- та 3D-анімації у софтах After Effects, Cinema 4D та Octane Render. Протягом курсу ви створите 14 моушн-роликів, 2 з яких — для реального клієнта.
Детальніше про курс

Зазначимо, що компанія Demium була створена іспанським підприємцем Хорхе Добоном Монтагутом у 2013 році з метою допомогти починаючим підприємцям не робити помилок, які довелося зробити йому, коли він створював власні бізнеси.

Джерело: Demium


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: