Новости Новости 06.12.2021 в 11:34 comment views icon

Вийшов перший трейлер українського історичного екшену «Довбуш», прем’єра запланована на 12 травня 2022 року

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Творці історичного екшену «Довбуш» оголосили дату виходу фільму на великі екрани — історію про славнозвісного Олексу Довбуша можна буде подивитися в кінотеатрах вже 12 травня 2022 року. За словами авторів стрічки, Довбуш — унікальний український герой, який віддав життя за свободу свого народу понад три століття тому, та його історія стала безсмертною.

Історія про свободу понад усе, про всеосяжну любов: до свого народу, до рідної землі. Творці обіцяють багато екшену, що у поєднанні зі справжніми емоціями оживить легенду про славетного Довбуша — борця за незалежність, справжнього володаря Чорногори.

«Карпати. Початок 18 століття. Жорстоке правління польської шляхти змушує гуцулів тікати в гори. Двоє братів, Олекса та Іван Довбуші, опиняються поза законом і стають опришками. У пошуках помсти панам за вбивство батьків Довбушів, брати стають ворогами один одному. Один прагне грошей, другий — справедливості.

Гуцули починають повстання, яке очолює Олекса. Шляхта робить усе можливе, аби знищити Довбуша. Але він їх перехитрив. І розрослася легенда про карпатського лицаря. Легенда, що надихає покоління тих, хто бореться за свободу рідної землі. Про силу і любов Олекси Довбуша, про зраду і кривду. Про те, як він жив і як обманув смерть» — вказано в синопсисі картини.

Головні ролі виконали: Олекса Довбуш – Сергій Стрельников, Іван Довбуш – Олексій Гнатковський, Марічка – Дар’я Плахтій, Пшелуський – Матеуш Косьцюкевіч, Княгиня Яблуновська – Агата Бузек, Опришки – Петро Жирун, Павло Жирун, Дмитро Вівчарюк, Роман Ясиновський, Ростислав Держипільський, Дзвінчук – Олександр Мавріц.

Сценарій написали Пол Волянський, Олесь Санін, Василь Портяк, Максим Черниш, режисером виступив Олесь Санін. Виробник фільму — компанія Pronto Film за підтримки Державного агентства України з питань кіно та Міністерства культури та інформаційної політики України.

Онлайн-інтенсив "Як створити рекомендаційну модель за 2 дні" від robot_dreams.
Ви пройдете етапи вибору, навчання, оцінки рекомендаційної моделі для електронної бібліотеки та отримаєте індивідуальний фідбек від лекторки.
Приєднатись до інтенсиву

Джерело: Pronto Film


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: