Новости Новости 25.08.2021 в 16:52 comment views icon

Vodafone Україна: Абоненти передоплати тепер можуть дистанційно замінити SIM-карту в додатку My Vodafone

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

У додатку My Vodafone стала доступна функція дистанційної заміни SIM-карти. Опція доступна для клієнтів передоплати Vodafone, які користуються мобільними пристроями на платформі ОС Android. Через деякий час сервіс стане доступним і для користувачів iOS.

Нова можливість актуальна для клієнтів, у яких є смартфон з підтримкою 4G, які користуються зв’язком у зоні покриття 4G, але SIM-карта яких не має підтримки технології зв’язку четвертого покоління. Скористатися новою функцією програми можна в розділі «Послуги»> «Доступні послуги»> «Операції з SIM-картою»> «Заміна SIM-карти». Якщо такої можливості у додатку немає, його потрібно оновити.

Для проведення заміни SIM-карти потрібно попередньо придбати стартовий пакет Vodafone. Це можна зробити у звичайних магазинах або в інтернет-магазині оператора. У разі покупки через онлайн доставка здійснюється безкоштовно через «Нову пошту» або «Укрпошту».

Vodafone Україна: Абоненти передоплати тепер можуть дистанційно замінити SIM-карту в додатку My Vodafone

Якщо заявка подана в період 9:00-21:00, то протягом години після подачі заявки клієнту зателефонує оператор контакт-центру, щоб підтвердити інформацію і знизити ризик шахрайства. Якщо клієнт подає заявку в інший час, то дзвінок відбудеться вранці після 9:00. Заміна проводиться тільки за основним номером телефону клієнта, за яким він авторизований в додатку. Заміна SIM-карти можлива, тільки якщо у абонента є активна стара карта.

Додаток My Vodafone можна завантажити і встановити через онлайн-магазини Google Play і AppStore.

Джерело: Vodafone Україна

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: