Партнерський проект Статті 27.02.2023 о 11:00 comment views icon

Discovery Phase: як налагодити процеси перед переїздом з російської СRM і обрати правильний софт

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/02/favicon-itc-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/02/favicon-itc-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/02/favicon-itc-96x96.png

Нещодавно ми розповідали, як важливо переїхати з російського програмного забезпечення на альтернативи інших розробників. Важливий момент: якщо ви плануєте використовувати CRM-систему вперше або ж змінити її на іншу, необхідно підготуватись до цього процесу за допомогою Discovery Phase.

У партнерському матеріалі із CRMOZ засновник компанії Олександр Компанієць розповідає, як підготуватись, які проблеми вирішує Discovery Phase і які зараз є знижки для українців. Він також запрошує на безоплатний онлайн-вебінар «Як обрати CRM-систему».

Партнерський матеріал?

Що таке Discovery Phase 

Discovery Phase – це перша фаза проєкту, якщо ви впроваджуєте будь-яке програмне забезпечення. Вона допомагає зрозуміти, який софт підходить вашій компанії, знайти проблемні місця в системі та виправити їх. Також вона готує всі бізнес-процеси до автоматизації, допомагає визначити бюджет і тривалість проєкту тощо.

Discovery Phase – невіддільна частина процесу впровадження CRM, яка допоможе вам правильно автоматизувати ваш бізнес.

Які проблеми розв’язує Discovery Phase

Автоматизація хаосу. Discovery Phase допомагає правильно структурувати, налагодити всі бізнес-процеси та автоматизувати їх. Якщо цей процес проігнорувати, є високий ризик автоматизації хаотичних процесів. Тоді CRM-система не тільки не буде виконувати свої функції, але й принесе проблеми компанії. 

Ризики і проблемні зони. Бізнес-аналітики на етапі Discovery можуть чітко позначити проблемні місця та урахувати це, коли будують бізнес-процеси у CRM. Так ви знизите операційні, фінансові і стратегічні ризики та підвищите ефективність як самого бізнесу, так і програмного забезпечення

Зміни у проєкті та бюджеті. З Discovery Phase ви можете бути впевненими у тривалості та бюджеті проєкту, оскільки всі процеси будуть налаштованими. Результат: коли ви потім впроваджуватимете CRM-систему, затримок не буде.

Невдале впровадження. 100% наших клієнтів, які відмовилися від Discovery Phase у попередніх інтеграторів, не були задоволеними продуктивністю програмного забезпечення. Ми не впроваджуємо CRM-системи без Discovery Phase, саме тому всі наші клієнти задоволені тим, як автоматизовані процеси.

Зареєструватися для участі у безоплатному онлайн-вебінарі можна тут

Що містить Discovery Phase

  1. BPMN-схема. Це схема, яка візуально відображає алгоритми бізнес-процесів. Discovery Phase за допомогою схеми BPMN допомагає побудувати всі основні бізнес-процеси компанії, щоб автоматизувати їх у CRM-системі за допомогою Blueprint/JourneyBuilderDiscovery Phase: як налагодити процеси перед переїздом з російської СRM і обрати правильний софтDiscovery Phase: як налагодити процеси перед переїздом з російської СRM і обрати правильний софтналаштування автоматичних email-листів клієнтам на різних стадіях воронки, налаштування сповіщень для менеджерів продажу тощо. Наприклад, це можуть бути такі процеси, як воронка продажів, лідогенерація, підтримка клієнтів тощо. BPMN допомагає налаштувати роботу компанії за основними схемами. Це економить час, спрощує роботу працівників і їхнє навчання та надає можливість моментально реагувати на запити клієнтів.
  2. Технічне завдання. Документ ТЗ містить опис усіх стадій впровадження програмного забезпечення. Завдяки цьому ви виконуєте проєкт без затримок і не виходячи за межі бюджету. Проєкт ТЗ описує важливу інформацію: обґрунтування запуску проєкту, запропонована методологія управління проєктами, а також плани робіт і графіки діяльності, потреби в ресурсах, у першу чергу щодо персоналу, правила та вимоги до звітності.
  3. Діаграма Ганта. Цей компонент Discovery Phase візуально показує всі стадії проєкту й те, скільки вони тривають.

Замовити Discovery Phase можно тут

Як відбувається процес Discovery Phase

Наша компанія CRMOZ понад вісім років впроваджує програмне забезпечення. Ось як ми проводимо Discovery Phase для наших клієнтів:

  1. Обговорюємо цілі вашої компанії.
  2. Аналізуємо ризики та больові точки.
  3. Підбираємо програмне забезпечення залежно від потреб і цілей вашого бізнесу, що допомагає закрити больові точки і знизити ризики.
  4. Будуємо схему BPMN і налагоджуємо бізнес-процеси всіх автоматизацій та інтеграцій.
  5. Створюємо ТЗ і діаграми Ганта з усіма деталями, тривалістю і точною оцінкою вартості проєкту.
  6. Розробляємо API і готуємо остаточне рішення, де визначаємо мови програмування, програмне забезпечення тощо.

Для наших українських клієнтів ми впроваджуємо CRM-систему зі знижкою від 5%.  

Також, якщо ви шукаєте CRM-системи та хочете підібрати рішення автоматизації для вашого бізнесу, запрошуємо на безоплатний онлайн-вебінар «Як обрати CRM-систему». Він проходитиме англійською мовою.

 

Партнерський матеріал?

Замовити Discovery Phase

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: