Статті Статті 02.11.2022 о 12:00 comment views icon

У що пограти у листопаді. Ігрові релізи місяця

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/05/Artem-Lysajchuk-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/05/Artem-Lysajchuk-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/05/Artem-Lysajchuk-1-96x96.jpg

Артем Лисайчук

Автор статей та оглядів

Ігровий сезон саме у розпалі й наступні 30 днів не збавлятимуть обертів. Особливу увагу привертають кілька потенційних претендентів на звання Гри року, та експеримент з серією який може закінчитися грандіозним провалом.

Нові ігрові релізи листопада

God of War Ragnarök

Жанр: Action RPG

Дата виходу: 08 листопада

Платформи: PS4, PS5

Кратос вже на порозі завершального етапу скандинавської історії та судячи з перших відгуків преси, гра вийшла рівно такою, якою ми очікували — в усьому кращою за попередню. Поліпшені ігролад та графіка, нові монстри, нові та перероблені старі локації. Повноцінні рецензії будуть 03 листопада, а як гру приймуть гравці дізнаємося за тиждень.

Курс English For Tech: Speaking&Listening від Enlgish4IT.
Після курсу ви зможете найкраще презентувати свої досягнення, обговорювати проекти та вирішувати повсякденні завдання англійською мовою. Отримайте знижку 10% за промокодом TCENG.
Дізнатись про курс

Sonic Frontiers

Жанр: Action, Adventure, Platformer

Дата виходу: 08 листопада

Платформи: PC, Switch, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

Анонс Sonic Frontiers викликав багато запитань у фанатів серії. Sega вже мала успішний досвід переселення Соніка у повноцінне 3D, але відкритий світ для серії буде вперше. І на жаль, останні ігроладні відео вселяють все більше сумнівів у такій кардинальній трансформації серії.

Курс English For Tech: Speaking&Listening від Enlgish4IT.
Після курсу ви зможете найкраще презентувати свої досягнення, обговорювати проекти та вирішувати повсякденні завдання англійською мовою. Отримайте знижку 10% за промокодом TCENG.
Дізнатись про курс

Somerville

Жанр: Action, Adventure

Дата виходу: 15 листопада

Платформи: PC, Xbox One, Xbox Series X|S

Про Somerville відомо небагато. Гру анонсували ще 5 років тому, а розробкою займається співавтор Limbo та Inside. По сюжету, на землю напали інопланетяни які вміють мімікрувати під об’єкти різних розмірів, від побутових приладів до цілих будинків. Серед цієї нечисті спробує вижити сім’я, і успіх цієї місії залежатиме від дій кожного її члена. Гра у розробці вже понад вісім років і по словах розробників, вони намагалися втілити унікальний ігровий та сюжетний досвід.

Call of Duty: Warzone 2

Жанр: FPS, Action

Дата виходу: 16 листопада

Платформи: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

Сама Activision називає Warzone 2 еволюцією попередниці та жанру загалом. Нова мапа в декораціях Західної Азії — Аль-Мазра, оновлений Gulag та перероблена система Бойового пропуску. З нового це режим пісочниці DMZ, та механіку завершення гри, коли замість кола, що поступово звужується, будуть використовуватися кілька зон безпеки, які до кінця матчу об’єднаються в одну.

З неприємного, Warzone 2 та номерні частини Call of Duty все ще використовують спільну базу даних (що зручно для розробників), і для грання в сюжетний режим Call of Duty доведеться качати весь Warzone.

Goat Simulator 3

Жанр: FPS, Action

Дата виходу: 16 листопада

Платформи: PC, PS5, Xbox Series X|S

Козел-бешкетун повертається у сиквелі (так, сиквелі) хіта 2014 року, тепер ще й з компанією друзяк. Окрім кооперативу, гра отримала гору додаткового контенту та мініігор. Буцьнути людиськ рогами або ж насолодитись спокоєм (який ще спокій?) у компанії йоганутих можна буде в середині місяця. На жаль, гра обмине минуле покоління консолей.

The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me

Жанр: Interactive drama, survival horror

Дата виходу: 18 листопада

Платформи: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

Студія Supermassive Games, яка колись зробила прекрасний жахастик Until Dawn, набирає обертів своєю антологією і вже четвертий рік поспіль випускає по одній серії. Нова частина отримала назву The Devil in Me та оповість історію документалістів, яких запросили до сучасної реконструкції «Замку вбивць» Генрі Голмса — першого офіційного серійного вбивцю США. 

Evil West

Жанр: TPS, Action

Дата виходу: 22 листопада

Платформи: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

Ковбойський фентезі-екшн від авторів перезапуску Shadow Warrior, надиханий Devil May Cry та God of War.

Увага, гру видає французька Focus Entertainment, які співпрацюють з росіянами (видають російську гру Atomic Heart), але розробники, польська студія Flying Wild Hog, відкрито підтримують українців.

Just Dance 2023

Жанр: Action

Дата виходу: 22 листопада

Платформи: Switch, PS5, Xbox Series X|S

Одна з найкращих ігор для вечірок повноцінно переходить на сервісні рейки зі щорічними оновленнями та поступовим додаванням нового контенту. Just Dance 2023 отримає перероблений інтерфейс та поліпшенні соціальні та онлайн функції. Чомусь, гра оминула консолі минулого покоління та ПК і більше не підтримуватиме PlayStation Move та Kinect.

World of Warcraft: Dragonflight

Жанр: MMORPG

Дата виходу: 28 листопада

Платформи: PC

Вже дев’яте повноцінне доповнення до найпопулярнішої MMORPG. Драконячі острови розділені на п’ять зон, перепрацьований інтерфейс, професії та таланти класів. Нова раса Драктири (Dracthyr) з унікальним героїчним класом — Евокер (Evoker). Анонсуючий трейлер фанатам не дуже сподобався, а чи вийде у драконів повернути гравців до гри дізнаємося в кінці місяця.

Warhammer 40,000: Darktide

Жанр: TPS, Action

Дата виходу: 30 листопада

Платформи: PC (пізніше на Xbox Series X|S)

Гра є ідейним спадкоємцем Warhammer: Vermintide 2 від тієї ж студії. У Warhammer 40,000: Darktide доведеться відбиватися від хвиль противників у компанії ще трьох напарників. Дозволять обрати з чотирьох класів та повністю кастомізувати персонажа на власний смак.

Перевидання та доповнення

Та якщо жодна з новинок не приглянулась, зверніть увагу на старі проєкти, які отримають нове дихання: 10 листопада виходить перше сюжетне доповнення для Dying Light 2 Stay Human: Bloody Ties, в якому доведеться продиратися у місцевому Колізеї та вивести на чисту воду місцевих ділків.

Resident Evil 2 & Resident Evil 3 виходять на Nintendo Switch 11 та 18 листопада відповідно. Syberia: The World Before нарешті прибуде на консолі поточного покоління 15 листопада, а Marvel’s Spider-Man: Miles Morales долетить до ПК 18 листопада.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: