Новини Софт 25.09.2023 о 15:12 comment views icon

$500 за «елітну» ‎любов. Tinder запустив нову передплату Select — з покращеними пошуком та підбором партнерів

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Новий «‎елітний» тариф Tinder Select обійдеться «всього» у $6 000 на рік (або $500 на місяць) і запропонує ексклюзивні функції, що дозволять зробити пошук нових знайомств у програмі «ефективнішим».

Новина виглядає дещо кумедною, тож не дивно, що Tinder запропонував новий тариф менш як 1% користувачів, яких компанія відзначає як «надзвичайно активних‎» (на ексклюзивне членство в програмі вперше натякали ще у 2019 році).

$500 за «елітну» ‎любов. Tinder запустив нову передплату Select — з покращеними пошуком та підбором партнерів

За даними Match Group (компанії-власниці Tinder) прямий дохід від програми для знайомств сягнув $475 мільйонів у другому кварталі 2023 року зі зростанням приблизно на 6% у річному обчисленні, а гендиректор Гарі Свідлер на початку вересня заявив, що Tinder Select може дуже вплинути на загальний дохід компанії.

Match Group випробовувала ексклюзивні програми для знайомств, такі як The League (з VIP-планом, який коштує $1000 на тиждень), яку придбала у 2022 році, тож не дивно, що компанія використовує свій флагманський сервіс у цьому просторі.

Решта передплат у Tinder, поряд з елітною, продовжують діяти — Plus, Gold і Platinum за щомісячною ціною у $20, $30 та $40 відповідно. Кожен з тарифів надає різні ексклюзивні функції (наприклад, платинові учасники можуть надіслати повідомлення тим, хто їм подобається, перш ніж отримати відповідність). Ну, і також діє безплатна версія.

Онлайн-курс "Android Developer" від robot_dreams.
Курс для всіх, хто хоче навчитися розробляти застосунки для Android з нуля, створити власний пет-проєкт для портфоліо та здобути професію, актуальну наступні 15–20 років.
Програма курсу і реєстрація

Tinder дозволить переглядати профілі людей, які вам “не подобаються” в режимі інкогніто — за додаткову плату

Джерело: Engadget


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: