Новини Софт 10.04.2024 о 18:41 comment views icon

Альтернатива Starlink: «Київстар» надаватиме послуги супутникового інтернет-доступу від OneWeb

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Український оператор зв’язку «Київстар» стане офіційним представником британської компанії OneWeb в Україні. Це дозволить надавати послуги високошвидкісного широкосмугового супутникового інтернет-доступу. Отже, українці отримають альтернативу Starlink від SpaceX. Про це розповів B2B-директор «Київстар» Костянтин Вечір на BUSINESS WISDOM SUMMIT.

«Зараз ми тестуємо з деякими силами оборони технології OneWeb. Ми будемо офіційним представником компанії в Україні. Також зможемо пропонувати ці послуги бізнесу», – сказав Костянтин Вечір.

За словами керівника, OneWeb має власну супутникову мережу і може забезпечити високошвидкісний супутниковий інтернет, зокрема в нестандартних умовах.

Альтернатива Starlink: «Київстар» надаватиме послуги супутникового інтернет-доступу від OneWeb

«Ми розуміємо і маємо запити… від спеціальної сфери Збройних Сил України до того, що Starlink не виконує, не завжди виконує тих завдань, на яке покладає на неї бізнес або оборона. Це — надання зв’язку в критичних умовах», – додав Костянтин Вечір.

Раніше гендиректор «Укрпошти» Ігор Смілянський повідомляв, що під час масованих обстрілів і перебоїв з енергопостачанням в Харкові, які виникли внаслідок руйнувань об’єктів критичної інфраструктури, в «Укрпошти» виникли проблеми з роботою Starlink. З’ясувалося, що термінали Starlink не працюють у зоні активності засобів радіоелектронної боротьби.

Компанія OneWeb має близько 550 низькоорбітальних супутників і планує запустити десятки інших за допомогою ракет SpaceX.

Онлайн-курс "Бренд-менеджмент" від Laba.
Розберіться в комплексному управлінні брендом: від його структури до комунікації з аудиторією.Дізнайтесь принципи побудови бренд-стратегії, проведення досліджень і пошуку свого споживача.
Детальніше про курс

Джерело: interfax

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: