Новини Ігри 07.07.2023 о 12:12 comment views icon

Деталі старту першого сезону Diablo IV та перший новий клас за майже 10 років ─ Лицар крові в Diablo Immortal

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Blizzard поділилася подробицями щодо першого сезону гри Diablo IV. Подія під назвою Season of the Malignant розпочнеться 20 липня і включатиме нові завдання, спорядження, сили та нового боса Варшана Поглиненого.

За даними Blizzard, перший сезон Diablo IV буде присвячений «новому виду порчі Ліліт», яка поширилася по всьому ігровому світу Санктуарія. Ця нова порча створила збожеволілих чумних монстрів, покритих мацаками. Монстри вбивають всіх без розбору, і тільки гравець може дати їм відсіч, розкрити джерело порчі й покласти край чумі.

Первый сезон Diablo IV принесет новые угрозы, квесты, снаряжение и босса, а в Diablo Immortal добавят новый класс ─ Рыцарь крови

Season of the Malignant буде включати новий ланцюжок завдань, що обертається навколо порчі. Гравці співпрацюватимуть з Кормондом, колишнім жерцем Собору Світла, щоб дізнатися, чому все це відбувається, і зупинити порчу «за будь-яку ціну». Вбиваючи нових заражених ворогів, гравець зможе видобувати та використовувати їх злі серця. Blizzard каже, що протягом сезону гравці зможуть використати понад 30 нових здібностей порчі, дозволяючи звертати зло проти його самого. У рамках першого сезону доведеться здолати нового боса Варшана Поглиненого, знайти 6 нових унікальних предметів та отримати 7 нових легендарних аспектів у сезонному поході – кожен клас отримає нові потужні можливості.

20 липня з початком сезону Season of the Malignant гравцям доведеться створити нового сезонного персонажа. Після цього можна починати заробляти Seasonal Favor ─ нову валюту, яку гравці отримають за виконання квестів, вбивство монстрів та виконання завдань бойового пропуску. Потім гравці зможуть використовувати валюту для просування рівнями бойового пропуску.

Онлайн-курс "Бренд-менеджмент" від Laba.
Розберіться в комплексному управлінні брендом: від його структури до комунікації з аудиторією.Дізнайтесь принципи побудови бренд-стратегії, проведення досліджень і пошуку свого споживача.
Детальніше про курс

Крім першого сезону Diablo IV на франшизу чекають й інші нововведення. Так, Blizzard представить новий клас у світі Diablo ─ Лицаря крові в Diablo Immortal. Лицар крові стане сьомим ігровим класом у Diablo Immortal, приєднавшись до варвара, хрестоносця, мисливця на демонів, ченця, некроманта і чарівника. Це перший новий клас у серії Diablo майже за десятиліття після появи Хрестоносця у Diablo 3: Reaper of Souls.

Розробники описують Лицаря крові як гібридний клас ближнього бою, що використовує древкову зброю для ближнього бою. За словами розробників, спочатку він може здатися трохи повільним, але він також може перетворюватися на могутнього монстра ─ Мерзенність (Abomination), і завдавати потужних рукопашних ударів по зграях ворогів.

Розробники не сказали, чи з’явиться Лицар крові у Diablo IV, але Blizzard може використовувати Diablo Immortal як випробувальний стенд для оцінки інтересу до нового класу. Теперішні гравці Immortal можуть змінити свій поточний клас на Лицаря крові, коли він стане доступним. Його можна використовувати безплатно.

Джерело: kotaku, polygon


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: