Новини Софт 31.05.2022 о 13:06 comment views icon

Естонська школа кодування kood/Jõhvi відкриває стипендії для українок

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Естонська школа кодування kood/Jõhvi відкриває набір студенток з України та надає безоплатне проживання під час навчання. Це стало можливим завдяки партнерству kood/Jõhvi та нашої Мінцифри.

Загалом стипендію та безоплатне проживання під час навчання в естонській школі кодування отримають 200 дівчат з України. Подаватися можуть всі охочі. Головна умова — на час подання документів заявниці має бути 18 років. Також потрібно мати базову освіту та володіли англійською мовою.

Подання заявок проходить у два етапи:

  • перевірка пам’яті, аналітичного мислення та навичок розв’язувати проблеми в когнітивній грі на www.kood.tech (для проходження гри не треба знатися на кодуванні)
  • інтенсивний тритижневий навчальний табір з кодування Selection Sprint для найкращих претенденток.

Заявки прийматимуть до 12 червня 2022 року за посиланням. Програма курсу розрахована на два роки. Після навчання дівчата зможуть розвивати український IT-сектор.

Школу kood/Jõhvi фінансують понад 30 компаній, зокрема багато стартапів та єдинорогів, які готові працевлаштувати студентів після закінчення дворічної програми. Наприклад: Bolt, Wise, Pipedrive, Veriff, Microsoft.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: