Новини WTF 24.04.2024 о 23:05 comment views icon

Фотошоп знову всіх надурив: вірусне фото собаки, який злягається з роботом-далматинцем, виявилось фейком

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Швидше за все, всі бачили фотографію пса, який намагається займатися коханням з собакою-роботом? Фото стало вірусним на Reddit, Instagram, X та інших соціальних платформах. Але, очікувано, воно є фейком.

Пожежна служба Нью-Йорка вперше опублікувала оригінальну фотографію у Facebook ще 18 квітня 2023 року. Як можна бачити, живої білої собаки на них нема — тільки жінка та робопес.

Фотошоп знову всіх надурив: вірусне фото собаки, який злягається з роботом-далматинцем

Не зовсім зрозуміло, хто першим зробив фотошоп, але він з’явився у субредіті Firefighting 19 квітня 2023 року, лише через день після публікації оригіналу. Інші користувачі на різних платформах вірусно розповсюдили колаж, що ускладнює визначення того, хто насправді створив жарт.

Оригінальна фотографія привернула увагу, оскільки пожежна служба Нью-Йорка має підрозділ робототехніки, який залучають до пошуково-рятувальних операцій. Того дня робот використовувався під час часткового обвалу будівлі гаража в Нижньому Манхеттені.

«Роботи-собаки або дрони можуть транслювати відео прямо на наші телефони, безпосередньо в наш командний центр. Це перший випадок, коли ми змогли зазирнути всередину обваленої будівлі, щоб спробувати отримати деяку інформацію без ризику для життя наших пожежників», — сказав журналістам керівник пожежної служби Нью-Йорка Джон Еспозіто невдовзі після подій.

Але усі ці дані не відповідають на питання, чи здатний собака зробити таке насправді? Пси відомі своїми нападами у хтивих цілях на інших істот або навіть предмети, але нічого не відомо про реальні випадки таких нападів на собак-роботів.

Онлайн-курс "Створення особистого бренду" від Skvot.
Прокачайте особистий бренд для підсилення власного бізнесу, підвищення продажів та впізнаваність на ринку.
Дізнатись більше про програму курсу і досвід лектора

Джерело: Gizmodo

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: