Новини Пристрої 13.05.2022 о 17:55 comment views icon

Клініка у Львові закупила VR-гарнітури, щоб діти не боялися вакцинації

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Медичний центр Лелека-UP вирішив використати сучасні технології віртуальної реальності, щоб зробити вакцинацію максимально комфортною для малечі. Адміністрація закладу взяла та й просто закупила VR-гарнітури, щоб раз і назавжди відбити у дітей страх до вакцинації та перетворити процедуру щеплення на цікаву мандрівку.

В Лелека-UP кажуть, що першими серед клінік Львову запустили вакцинацію діток з використанням VR-технології. Методика розроблена для пацієнтів віком від 5-ти років. Модель окулярів не конкретизується, проте згадуються ключові параметри — дисплей з роздільною здатністю 4К і 75 кадрів на хвилину, та огляд на 360 градусів.

Клініка у Львові закупила VR-гарнітури, щоб діти не боялися вакцинації

Також у Лелека-UP зазначають, що юні пацієнти можуть ставати героями мультфільмів, гри чи історії. За словами адміністрації закладу, діти, які вже пройшли процедуру VR-вакцинації, з нетерпінням чекають на наступне щеплення із дивовижною історією.

Зауважимо, що це досить цікавий та оригінальний з маркетингової точки зору хід.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: