Новини Кіно 30.04.2024 о 17:16 comment views icon

«Мегалополіс» Копполи: Адам Драйвер та Наталі Еммануель у першому кадрі довгоочікуваної фантастичної саги

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Опублікований перший кадр з нового фільму Френсіса Форда Копполи «Мегалополіс». Адам Драйвер та Наталі Еммануель (Міссандея у «Грі престолів») постали в інтригуючому постері від Vanity Fair, у сцені на тлі ретрофутуристичного Нью-Йорка.

«Мегаполіс» Копполи: Адам Драйвер та Наталі Еммануель

У майбутньому фільмі режисера «Хрещеного батька», який описується як науково-фантастична сага, натхненна римським епосом, Адам Драйвер грає ідеалістичного архітектора на ім’я Цезар, який сподівається відбудувати колись велике місто. Наталі Еммануель — це Джулія Цицерон, світська левиця, донька корумпованого мера у виконанні Джанкарло Еспозіто та ворог персонажа Драйвера. Синопсис фільму розповідає, що героїня Еммануель опинилася між двома чоловіками в пошуках сенсу життя.

«Мегалополіс» Копполи: Адам Драйвер та Наталі Еммануель у першому кадрі довгоочікуваної фантастичної саги

У стрічці також зіграли Обрі Плаза, Шайа ЛаБаф, Дастін Хоффман, Джон Войт, Лоуренс Фішберн та Джейсон Шварцман. У заяві, що супроводжує перший погляд на фільм, Коппола розповів, що він працював над фільмом протягом 23 років (а не 40, як іноді пишуть), і він надзвичайно натхненний Стародавнім Римом.

«Зрештою, через багато часу, я зупинився на ідеї римського епосу. А зрештою, це римський епос, дія якого відбувається в сучасній Америці, тому я справді почав писати цей сценарій, час від часу, протягом останніх десятка років або близько того. Крім того, оскільки я зняв багато фільмів на різні теми та у багатьох різних стилях, я сподівався на цей проект пізніше у моєму житті, коли я зможу краще зрозуміти, що таке мій особистий стиль».

Хоча офіційно знімання фільму почалося у 2022 році та завершилося минулого року, Коппола замислював багато його ітерацій та протягом багатьох років приєднував різних акторів. Знімання не йшли гладко: Коппола звільнив більшу частину групи візуальних ефектів фільму в грудні 2023 року, а решта відділу незабаром пішла. Художник-постановник та арт-директор фільму також залишили проект. Один з агентів, чий клієнт був серед звільнених, каже, що «це було абсолютне божевілля, бути на знімальному майданчику». Вітм, «Мегалополіс», очевидно, завершений.

Онлайн-курс "Створення електронної музики" від Skvot.
Практичний курс про те, як знайти власний стиль та написати й зарелізити свій перший трек.
Програма курсу і реєстрація

Ранні витоки реакцій на фільм викликали розбіжності, здивування та відвертий негатив. Стрічка дебютує на Каннському кінофестивалі за кілька тижнів. Тоді ж будуть оприлюднені перші офіційні рецензії перед виходом фільму цього року.

«Я звинувачую Facebook»: сценарист розповів про фільм «Соціальна мережа 2»


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: