Новини Україна 01.09.2023 о 13:32 comment views icon

MEGOGO запустив окремий розділ Освіта — з понад 1000+ лекцій провідних онлайн-шкіл та інститутів для дітей та дорослих

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Український медіасервіс MEGOGO до 1 вересня запускає нову ініціативу задля розширення доступу до якісної освіти — на стримінговій платформі з’явився окремий розділ MEGOGO Освіта, де зібрані понад 1000+ лекцій провідних онлайн-шкіл та інститутів для дітей та дорослих.

У розділі MEGOGO Освіта зібраний контент десятків провідних шкіл та інститутів, доступний для вивчення з різних пристроїв. Наразі є чотири ключові освітні категорії: «IT, бізнес і креатив», «Освіта для дітей», «Англійська мова» та «Саморозвиток». Лекції в межах розділу доступні як безплатно, так і платно, залежно від контенту. 

MEGOGO запустив окремий розділ Освіта — з понад 1000+ лекцій провідних онлайн-шкіл та інститутів для дітей та дорослих

Один з головних партнерів ініціативи — національна освітня платформа «Дія.Освіта» з чималою кількістю серіалів, курсів та навчальних матеріалів на різні теми, від основ інформаційної гігієни та кібербезпеки до нейромереж та штучного інтелекту. 

Нехай ChatGPT гарує на вас — Мінцифри та KSE випустили онлайн-курс про основи штучного інтелекту та нейромереж

Курс Python розробки від Mate academy.
Python — найпопулярніша мова 2024 року. Наш курс допоможе вам стати професіоналом, готовим до викликів сучасного IT ринку. Ви навчитеся створювати вебсайти, аналізувати дані, розробляти алгоритми, та навіть створювати штучний інтелект. .
Отримати деталі про курс

Поміж доступних програм — освітні серіали з опанування різних професій: «Базовий курс введення в бізнес», «Дата-аналітик. Вступ до Excel», «Дизайнер інтер’єру», «Режисер монтажу» та інші. 

MEGOGO запустив окремий розділ Освіта — з понад 1000+ лекцій провідних онлайн-шкіл та інститутів для дітей та дорослих

Особливе місце посідає популярний онлайн-інститут Projector з акцентом на IT та інші сучасні професії, який матиме окрему передплату. Частина курсів від Projector на платформі MEGOGO Освіта буде доступна безоплатно, а інші за бажання користувачі зможуть придбати окремо. Серед інших партнерів — IAMPM, CASES, Genesis Academy, ALOHA Language School, Green Forest, booyya.com, ProMovu, flexiblebody.online, Pedan Buro, GoITeens. Цей перелік не є вичерпним, тож бібліотека надалі поповнюватиметься.

До початку нового навчального року на MEGOGO Освіта вийшли уроки на тему підтримки ментального здоров’я «ТИ ЯК? Повертаємось до школи!» для учнів 1-6 та 7-11 класів. Раніше міністр освіти Оксен Лісовий заявив, що не варто змушувати школярів йти на перший урок, якщо через нічні тривоги вони не виспалися та почуваються втомленими.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: