Новини Авто 27.07.2023 о 14:57 comment views icon

Mercedes-Benz оновила лінійку мікроавтобусів: V-Class, Vito, EQV, eVito та будинок на колесах V-Class Marco Polo

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg

Юрій Орос

Автор новин

Mercedes-Benz оновила лінійку середньорозмірних мікроавтобусів 2024 модельного ряду. EQV, V-Class і V-Class Marco Polo мають стати ще розкішнішими, а робочі моделі eVito і Vito згідно з заявами виробника отримають «гострий преміальний характер». Виробник поки не оголосив подробиці про силові агрегати, поки пропонується ознайомитися з моделями візуально.

Mercedes-Benz оновила лінійку мікроавтобусів: V-Class, Vito, EQV, eVito та будинок на колесах V-Class Marco Polo

Mercedes-Benz V-Class

Актуальне (третє) покоління V-Class виробляється з 2014 року. Преміальний мінівен пропонуватиметься в трьох довжинах кузова (Compact, Long і Extra-Long) та чотирьох комплектаціях (entry-level, Style, Avantgarde й Exclusive).

Mercedes змінив дизайн передньої частини V-Class. А в топовій комплектації Exclusive буде знаменита трикутна зірка вертикально на капоті.

Всередині розміститься 12,3-дюймова цифрова панель та сенсорний екран інформаційно-розважальної системи MBUX із такою самою довжиною діагоналі. Оновлений V-Class може розмістити до восьми осіб, які будуть захищені 11-ма подушками безпеки.

Mercedes-Benz EQV

Споріднений до V-класу електромінівен отримав схожі оновлення. Однак варіантів значно менше — дві довжини кузова та одна комплектація Avargarde. Всередині: місце для 8 осіб, дисплеї та чисельні електронні налаштування, зокрема попереднього кондиціонування та контроль заряджання.

Курс English For Tech: Speaking&Listening від Enlgish4IT.
Після курсу ви зможете найкраще презентувати свої досягнення, обговорювати проекти та вирішувати повсякденні завдання англійською мовою. Отримайте знижку 10% за промокодом TCENG.
Дізнатись про курс

Mercedes-Benz V-Class Marco Polo

V-Class Marco Polo — це повністю обладнаний кемпер, який може вмістити до чотирьох осіб. Він пропонує покупцю висувний дах із ліжком, розкладний стіл, обладнану кухню та шафу.

З оновленням дім на колесах отримав світлодіодне освітлення: регульовані фари та 64-кольорова підсвітка. Розетки на 230 і 12 В, два порти USB. Особливість Marco Polo порівняно з V-Class — пневматична підвіска, яка може вирівняти мікроавтобус, якщо приходиться паркуватися на нерівній поверхні.

Mercedes-Benz Vito та eVito

Комерційний транспорт обійшовся без екрана на місці приборної панелі, лише 5,5-дюймовий дисплей поміж спідометром і тахометром. Поруч буде ще 10,25-дюймовий для інформаційно-розважальної системи.

Проте різноманітність комплектацій Vito порадує. Мінівен пропонуватися у варіантах кузова (Panel Van, Crew Cab і Tourer) із трьома довжинами кузова (Compact, Long та Extra-Long) й трьома варіантами комплектації (Base, Pro Select). Mercedes-Benz eVito менш різноманітний: 2 довжини та варіанти кузова Panel Van і Tourer.

Головне — обидві моделі пропонують простір для перевезення вантажу об’ємом 6,6 кубічних метрів.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: