Новини Новини 11.04.2022 о 19:08 comment views icon

Мінекономіки запустило чат-бот, який знає все про організацію трудових відносин під час війни

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

23 березня в Україні набув чинності закон про організацію трудових відносин у період воєнного стану, який суттєво змінив чинне законодавство про працю, зокрема збільшив тривалість робочого часу до 60 годин на тиждень замість 40 та скасував вихідні на час державних свят.

Міністерство економіки України створило спеціальний чат-бот @TrudEconomBot в Telegram, за допомогою якого користувачі зможуть знайти інформацію про організацію трудових відносин під час війни. У сервісі за розділами систематизовано відповіді на поширені запитання щодо особливостей надання відпусток, оплати праці, ведення документації тощо під час воєнних дій.

Для початку використання необхідно натиснути “start” та обрати необхідний розділ. Розгорнуті відповіді на питання щодо трудових відносин під час воєнного стану також опубліковані на сайті Міністерства економіки України за посиланням.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: