Новини Софт 18.01.2023 о 10:12 comment views icon

Stereo by Mono: Monobank запустив бета-версію фінансового застосунку у Польщі, з безплатними переказами в Україну та реєстрацією через “Дію”

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Близько 3 мільйонів українців перебувають у Польщі, тож саме на цю аудиторію в першу чергу буде розрахований фінансовий проєкт від monobank під назвою “stereo by mono”.

Повідомляється, що у застосунку буде доступна пряма оплата на різні сервіси у Польщі та Україні (мобільний зв’язок, паркування тощо), а також безплатні перекази в Україну. 

“Перекази з Польщі в Україну — це один із найбільших каналів надходження валюти в українську економіку. Ми хочемо дати українцям зручний і безплатний інструмент для переказів в Україну”,— кажуть у monobank. 

У застосунку буде доступна українська мова, а також забезпечено зв’язок зі службою підтримки, яка працюватиме цілодобово. 

Нині запущено бета-версію проєкту, доступ до якої можна отримати за запрошеннями. Заявку на запрошення можна надіслати тут

Онлайн-курс "Управління ІТ-командами" від Laba.
Прокачайте свої soft- і hard-скіли в управлінні кількома IT-командами, отримайте практичні стратегії та інструменти ефективного team-ліда.
Програма курсу і реєстрація

Зареєструватись у застосунку можна дистанційно через Дію. Для реєстрації потрібен PESEL (номер запису у польській системі реєстрації населення).

Мобільний банк monobank у січні 2017 року заснували колишні топменеджери ПриватБанку Олег Гороховський, Дмитро Дубілет та Михайло Рогальський. Наразі у необанку 6,5 млн клієнтів.

Раніше Сергій Тігіпко, власник Універсалбанку (на ліцензії якого працює monobank) заявляв, що monobank коштує більше, ніж $1 млрд, а річний прибуток від проєкту перевищує $300 млн. Також саме він першим анонсував запуск проєкту у Польщі — ще в листопаді 2022-го року. 

monobank потроїв кешбек для ФОП у разі розрахунку карткою — до кінця зими


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: