Новини Україна 02.12.2022 о 16:51 comment views icon

Нова пошта почала доставляти з інтернет-магазинів Чехії — можна купувати Starlink, EcoFlow та іншу техніку

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

«Нова Пошта Глобал», що входить до групи компаній «Нова пошта» вчергове розширила послугу міжнародної доставки та додала на карту онлайн-шопінгу Чехію, яка стала дев’ятою закордонною країною для сервісу NP Shopping.

Українці можуть купувати безпосередньо у чеських онлайн-магазинах, які не мають прямої доставки в Україну, будь-які товари та техніку (з тих, що не заборонені для транспортування), як-от Starlink, зарядні станції EcoFlow, та їх подальшим перевезенням на відділення «Нової Пошти», у поштомат або на вказану адресу. 

Якраз кілька днів тому Кабмін звільнив від ПДВ та мита Starlink (насправді пільги поширюються не тільки на юридичних осіб, а й на фізичних осіб, проте наразі існують законодавчі колізії, тож митниця не завжди йде назустріч громадянам), а в Чехії на відміну від України діють одні з найнижчих цін на Starlink. Наприклад, наразі Starlink в Чехії можна придбати від 14300 гривень, а вартість доставки товару вагою 8,5 кг в Україну складатиме від 1900 грн. Точна ціна залежить від ваги відправлення. Термін доставки — від 8 робочих днів.

Тарифи на доставку через NP Shopping з Чехії

  • 0,5 кг $5 (183 грн)
  • 1 кг $8,50 (311 грн)
  • 1,5 кг $10 (366 грн)
  • 2 кг $13,50 (494 грн)

Розрахувати вартість доставки можна самостійно на сайті за допомогою спеціального калькулятора. Раніше «Нової Пошта» опублікувала детальну інструкцію з замовлення Starlink.

Можна купувати в будь-яких онлайн-магазинах, головне при оформленні замовлення вказати правильну адресу складу «Нової Пошти» в тій чи іншій країні. Для цього потрібно спочатку зареєструватися на сайті NP Shopping та отримати доступ до особистого кабінету з усією необхідною функціональністю.

Як зазначалося вище, Чехія стала дев’ятою країною для сервісу NP Shopping. Раніше компанія почала доставляти з інтернет-магазинів США, Італія, Туреччина, Великобританія, Німеччина, Польща, Франція, Іспанія та Чехія. Напередодні новорічних свят «Нова Пошта Глобал» тимчасово знизила на 25% вартість доставки з Іспанії  та Італії акційний тариф діятиме до 31 січня 2023 року.

Курс English For Tech course від Enlgish4IT.
Лише 7 тижнів по 20-30 хвилин щоденного навчання допоможуть вам подолати комунікативні бар'єри. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Дійзнайтеся більше

Чи потрібно нагадувати, що НП Шопінг — лише один з доступних в Україні сервісів, які надають послуги форвардингу Нова пошта почала доставляти з інтернет-магазинів Чехії — можна купувати Starlink, EcoFlow та іншу технікуНова пошта почала доставляти з інтернет-магазинів Чехії — можна купувати Starlink, EcoFlow та іншу технікуДоставка товарів, які клієнт замовив в зарубіжних інтернет-магазинах, що не доставляють в Україну. В процесі доставки використовуються власні чи орендовані склади компанії-оператора в країні, де здійснено замовлення, та налагоджена логістична інфрастуктура.. Серед інших таких сервісів — Ukraine-Express, Pesoto, Meest.

Залишається пригадати, що з 30 квітня в Україні почав діяти новий ліміт неоподатковуваного ввезення посилок з-за кордону — його підняли зі 100 до колишніх 150 євро.

Знову 150 євро. В Україні почав діяти новий ліміт неоподатковуваного ввезення посилок із закордону

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: