Новини Авто 24.10.2023 о 10:15 comment views icon

Парад концептів Toyota: Land Cruiser майбутнього, електропікап, інвалідний візок та «місяцехід»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg

Юрій Орос

Автор новин

LAND CRUISER Se

Toyota представила ціле сімейство концептів для Japan Mobility Show 2023. Найголовнішим експонатом є бачення майбутнього однієї з найкультовіших моделей компанії — Land Cruiser.

Toyota LAND CRUISER Se

Виробник заявляє про унікальні для електромобілів ходові якості з високим крутним моментом у поєднанні з елегантним дизайном. Майбутнє втілення позашляховика з легендарною репутацією надійності має стати трирядним електромобілем з кузовом монокок. Обіцяють, що можна буде долати складну місцевість в комфортному просторі салону й тиші.

Toyota EPU

Концептуальний середньорозмірний електричний пікап під назвою EPU призначено для активного відпочинку. Цікаво, що в майже всі автомобілі для майбутнього призначені для цього. Задня частина кабіни поєднується з «палубою», як тут називають багажник.

Toyota LAND HOPPER

Триколісний електричний персональний транспорт з двома передніми колесами може складатися та повинен поміщатися в багажнику автомобіля. Можна їздити без водійського посвідчення й стане в пригоді для «останнього кілометра», від місця паркування до кінцевої точки.

 

Toyota JUU

Електричний інвалідний візок розробили, щоб запропонувати свободу подорожувати куди завгодно без сторонньої допомоги. JUU повинен розширити світ користувача, даючи йому змогу вільно пересуватися складнодоступними для інших звичайних інвалідних візків місцями.

Онлайн-курс "2D Animation" від Skvot.
Покроково та з фідбеком від лекторки увійдіть у 2D-анімацію через вивчення софтів, інструментів та створення кейсу у портфоліо.
Програма курсу та реєстрація

JUU автоматично підтримує оптимальну позу і може долати сходинки висотою до 16 см. За потреби для стабілізації можуть висуватися задні колеса. Надійність має забезпечити використання автомобільних компонентів.

Space mobility (prototype)

Експериментальний транспортний засіб створено для відпрацювання технологій приводних систем для використання на Місяці та в космічному просторі. Кожне колесо оснащене власним двигуном і рульовим керуванням. Електромобіль здатен долати валуни заввишки до 50 см та підійматися крутими 25-градусними схилами. Технології, відточені на цьому прототипі, буде використано в космічних транспортних засобах, як LUNAR CRUISER.

Space mobility (prototype)

Toyota NEO Steer

Toyota винайшла кермо заново. NEO Steer — це дещо середнє між автомобільним та мотоциклетним кермом, здатне виконувати функції педалей акселератора та гальма. Це дає змогу досягти кращої оглядовості та простору коштом відмови від педалей. Звісно, така система прийде на допомогу автомобілістам із порушеннями нижніх кінцівок.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: