Новини Пристрої 27.04.2022 о 15:08 comment views icon

Що робити, коли не працює мережа вашого оператора, національний роумінг та жодна інша мобільна мережа — Рекомендації Держспецзв’язку

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Під час війни нерідко виникають складнощі у роботі українських операторів мобільного зв’язку та кабельних інтернет-провайдерів  — власне, у ніч проти 27 квітня стався збій у роботі «Київстар», внаслідок якого у частини абонентів спостерігалися проблеми з мобільним зв’язком та домашнім інтернетом (проблеми усунули доволі швидко). Держспецзв’язку опублікувало чергові прості рекомендації з корисними порадами, що робити коли мобільного зв’язку немає від слова зовсім.

Нижче в галереї наводимо поради фахівців Держспецзв’язку, які стануть в пригоді власникам телефонів на операційних системах Android і iOS у різних куточках країни.

Завантажити рекомендації одним файлом у форматі PDF можна за посиланням.

Раніше ми публікували добірку децентралізованих інструментів комунікацій та добірку надійних додатків для зв’язку без доступу до мереж.

dComms — пакет децентралізованих сервісів зв’язку на випадок відсутності інтернету

Курс Розмовної англійської від Englishdom.
Після цього курсу ви зможете спілкуватись з іноземцями і цікаво розкажете про себе.
Приєднатися

Перелік мобільних додатків для зв’язку без доступу до мереж


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: