Новини Софт 14.07.2022 о 15:23 comment views icon

У роботі Twitter стався збій — соцмережа не працює в Україні і у всьому світі

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Вдень 14 липня у роботі соцмережі Twitter стався великий технічний збій. Близько 15:00 користувачі почали масово скаржитися на проблеми — когось викинуло з аккаунту, а у решти не завантажується стрічка оновлень.

Оновлено [15:39]: Twitter повернувся до роботи. Соцмережа не працювала близько пів години.

У роботі Twitter стався збій — соцмережа не працює в Україні і у всьому світі

Користувачі не можуть зайти ні на сайт, ні у застосунок. Сервіс TweetDeck також не працює. За даними Downdetector, проблеми спостерігаються в усьому світі, зокрема і в Україні.

Причини збою наразі невідомі, але сьогодні українські користувачі масово висвітлювали у соцмережі наслідки сьогоднішнього обстрілу Вінниці російськими окупантами — внаслідок ракетного удару по місту загинуло 20 людей, серед них троє дітей; ще 90 людей звернулися про допомогу до медичних закладів (це попередні дані станом на 15:00). Водночас російські боти, як завжди, активно ширили фейкові дані та атакували українських активістів.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: