Новини Пристрої 03.01.2023 о 16:14 comment views icon

Уганда безплатно замінить всі мотоцикли з ДВЗ електричними моделями — відповідну ініціативу анонсував президент країни

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Багато країн пропонують податкові пільги, щоби стимулювати перехід на електромобілі. Але вперше країна вирішила безплатно роздавати електричні транспортні засоби як заміну транспорту з ДВЗ.

Титул першої країни, яка зробила такий сміливий крок, належить Уганді. Її президент Йовері Кагута Мусевені зробив відповідну заяву під час свого національного виступу наприкінці року. За його словами, уряд Уганди надасть електричні мотоцикли в обмін на будь-які мотоцикли з ДВЗ, які нині використовують мешканці країни.

Уганда хочет бесплатно заменить все мотоциклы с ДВС в стране на электрические модели

Що цікаво, уряду Уганди не доведеться самостійно дбати про фінансування цієї великої програми, оскільки президент домовився з «інвесторами» щодо заміни мотоциклів із ДВЗ на електричні версії. Повідомляється, що цим інвесторам буде надано ліцензії на експлуатацію станцій зарядки та заміни акумуляторів, які будуть використовуватись для відшкодування їх інвестицій.

Електричні мотоцикли виробляються в самій Уганді та продаються в роздріб за ціною близько $1350. Їх зазвичай використовують мотоциклетні таксі, популярні в більшій частині Африки. Багато африканських країн наполягали на електрифікації цих великих мотоциклетних парків. Однак анонс Уганди знаменує собою єдину найбільшу програму, розроблену для заміни всіх мотоциклів із двигунами внутрішнього згоряння в країні.

Уганда хочет бесплатно заменить все мотоциклы с ДВС в стране на электрические модели

На додаток до очевидних екологічних переваг, електричні мотоцикли допоможуть операторам мототаксі знизити експлуатаційні витрати. За даними влади Уганди, перехід на електричні мотоцикли дозволить знизити операційні витрати операторів на 50-60%.

Онлайн-курс Бізнес-аналіз. Basic Level від Ithillel.
В ході курсу студенти навчаться техніці збору і аналізу вимог, документуванню та управлінню документацією, управлінню ризиками та змінами, а також навчаться моделювати процеси і прототипуванню.
Приєднатися

Джерело: electrek


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: