Новини Новини 19.05.2022 о 13:18 comment views icon

«Укрпошта» 23 травня випускає у продаж нову марку «Русскій воєнний корабль … ВСЬО!»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

«Укрпошта» повідомила про вихід наступної марки в серії «Русскій воєнний корабль» — мова йде про марку «Русскій воєнний корабль… ВСЬО», яку презентували наприкінці квітня.

Її продажі почнуться  з наступного понеділка, 23 травня. Дата вибрана невипадково — це буде День морської піхоти України, а також 40-й день після «трагічної загибелі» того самого російського військового крейсера «Москва».

«Укрпошта» 23 травня випускає у продаж нову марку «Русскій воєнний корабль … ВСЬО!»

Тираж марки «Русскій воєнний корабль… ВСЬО» — 5 мільйонів.  Нова марка вийде у двох номіналах: “Русскій воєнний корабль … ВСЬО!” Смерть ворогам!” F для відправлень Україною та “Русскій воєнний корабль … ВСЬО! Слава нації!” W для міжнародних відправлень. Вартість листа (три марки і три купони) — 69 грн і $4,5 відповідно.

«Укрпошта» 23 травня випускає у продаж нову марку «Русскій воєнний корабль … ВСЬО!»

І, судячи з усього, в «Укрпошта» винесли урок зі своїх минулих помилок та невдач під час продажів ажіотажної оригінальної марки «Русскій воєнний корабль, іді … !». Марки «Русскій воєнний корабль… ВСЬО» продаватимуть у відділеннях «Укрпошти», а також на 5 інтернет-майданчиках. Щоб уникнути спекуляцій, одна людина зможе придбати не більш ніж 2 листи марок.

Онлайн-курс "Управління ІТ-командами" від Laba.
Прокачайте свої soft- і hard-скіли в управлінні кількома IT-командами, отримайте практичні стратегії та інструменти ефективного team-ліда.
Програма курсу і реєстрація

У компанії також додали, що на всіх онлайн-платформах буде реалізовано можливість благодійних донатів на підтримку української армії та постраждалих від воєнних дій.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: