Новини Новини 18.05.2022 о 17:21 comment views icon

“Укрпошта” шукає керівника інтернет-магазинів (включаючи закордонні майданчики), а також директорів зі стратегії та SMM

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Після відвертих та неодноразових невдач під час онлайн-продажів популярних поштових марок «Російський військовий корабель, йди…!» керівник “Укрпошти” Ігор Смілянський вирішив знайти професіонала, який зможе налаштувати роботу інтернет-магазинів компанії. Йдеться про п’ять (а можливо і більше) інтернет-магазинів, включаючи закордонні на основі маркетплейсів Amazon та Ebay. Також шукають директорів зі стратегії та SMM.

Деталі вакансій керівник “Укрпошти” розмістив у власному телеграм-каналі:

“Ну що, Україна перемагає, Укрпошта розвивається, а тому час підсилювати команду та створювати нові робочі місця. Сподіваюсь, що змогу робити такі оголошення кожного тижня, а сьогодні це 3 посади, які будуть працювати безпосередньо зі мною: Директор зі Стратегії, Керівник Інтернет Магазинів, та SMM.”

Директор зі стратегії:

“Укрпошта безумовно буде частиною плану по відродженню України. Тому мені потрібна людина з досвідом роботи по розробці стратегій (бажано з топ консалтингових та бізнес компаній), яка вміє моделювати (сам чи сама), розробляти інвест. проекти, спілкуватись з зовнішніми кредиторами та інвесторами (тож англійська мова вільна) та готувати для них презентації. Директор по стратегії буде представляти Укрпошту разом зі мною в групах по розробці планів відродження економіки, а я хочу щоб вони базувались на потужній основі, а тож навички business analysis and research теж потрібні”.

Керівник інтернет магазинів:

Курс English For Tech: Speaking&Listening від Enlgish4IT.
Після курсу ви зможете найкраще презентувати свої досягнення, обговорювати проекти та вирішувати повсякденні завдання англійською мовою. Отримайте знижку 10% за промокодом TCENG.
Дізнатись про курс

“Майже сама цікава посада в Україні (ну крім SMM). Всі знають як треба було продавати наші марки та мерч онлайн. Тож зараз, для тих, хто дійсно вміє, є можливість put your money where your mouth is, як кажуть наші американські друзі. Керівник інтернет магазинів (а це 5+ майданчиків включно з міжнародними Amazon, Ebay), який чи яка може зрости до Head of Digital Channels, повинен мати досвід роботи саме керівником таких інтернет проектів, досвід їх просування в соц мережах, оптимізації SKUs, ну і звісно проектного управління щоб об’єднати різні напрямки на результат. Тож на вказаний email чекаємо не перелік, що можеш робити, а перелік виконаних успішних проектів”.

SMM:

“Всі знають, що SMM в Укрпошті найкрутіший. Це як «кузниця кадрів». Як я вчора казав, війна сьогодні, це війна емоцій. А в цієї війні треба перемагати і на зовні в боротьбі в орками, і внутрі, з хворобою популізму, корупції і т.п. Але головне – я хочу мати прямий доступ до людей, які можуть критикувати, хвалити, надавати поради, та бути в курсі того, що відбувається. Ця посада – це робота безпосередньо зі мною і допомога мені на всіх майданчиках: Facebook, Instagram, Telegram, може навіть TikTok, доносить інформацію в крутому та цікавому форматі ну і щоб в мене було більше часу на стратегію та операційну роботу. Обіцяю брати в самі цікаві поїздки по регіонах, навіть там, де не очікують. Тож якщо маєте такий досвід та бажання, то вкажіть саме його, коли будете надсилати свою інформацію. Саме в режимі «було – стало», щоб розуміти, що Ви вмієте. Я працюю 20 годин на добу, тож години теж будуть «креативні»”.

Ваші CV з вимогами по зарплаті чекають на [email protected]. В subject слід вказати назву посади, на яку подаєтесь: Стратегія, Інтернет – Магазин, SMM.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: