Новини Україна 08.08.2022 о 19:49 comment views icon

В Києві тимчасово скасували плату за паркування на муніципальних майданчиках

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

У Києві тимчасово призупинено оплату паркування на майданчиках КП «Київтранспарксервіс». Про це повідомили у КМДА.

Такий тимчасовий захід пов’язаний із судовим процесом щодо вартості паркування, який наразі триває. Розробники міського застосунку «Київ Цифровий» вже випустили оновлення, у якому внесли ці зміни.

Інспектори з паркування не штрафуватимуть водіїв за несплату паркування. Утім влада міста закликає автовласників паркувати свої автівки відповідно до Правил дорожнього руху, у спеціально відведених для цього місцях, та застерігає від штрафів за порушення, які ніхто не скасовував.

У КМДА обіцяють завчасно попередити містян перед тим, як відновити плату за паркування. Також влада звертає увагу, що на вулицях міста працюють «паркувальники»-шахраї, які вимагають у водіїв готівку. Про такі випадки треба повідомляти поліцію.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: