Новини Технології 26.09.2022 о 14:15 comment views icon

Volkswagen представила концепт Gen.Travel: безпілотний електромобіль для подорожей із вбудованою VR-гарнітурою, столом для переговорів та ліжками

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Компанія впевнена, що такий концепт у майбутньому може стати чудовою альтернативою коротким перельотам.

Туристична капсула від Volkswagen буде повністю автономною (SAE Level 5), а її інтер’єр можна налаштовувати окремо для кожної поїздки: для робочих подорожей передбачено стіл для переговорів, а охочі відпочити в дорозі можуть трансформувати сидіння у два ліжка.

GEN.TRAVEL Design study

Виробник стверджує, що Gen.Travel може конкурувати навіть із найзручнішими місцями в літаку: динамічне освітлення підтримуватиме природні цикли сну і навіть зменшить захитування, а вбудована гарнітура доповненої реальності призначена для розваг дітей.

GEN.TRAVEL

Volkswagen відносить Gen.Travel до категорії автомобілів преміум-класу, які є чимось середнім між седаном і мінівеном. Кабіна машини виконана у вигляді прозорої скляної «бульбашки» і покликана покращити огляд пейзажів, убезпечити і, за потребою, ізолювати сплячих пасажирів.

Онлайн-курс "SMM-спеціаліст" від Laba.
Від аналізу аудиторії та створення живого контенту — до побудови комʼюніті навколо бренду в соцмережах.Під менторством Senior SMM Specialist в Uklon.
Дізнатись більше

Залежно від комплектації, концепт-кар може перевозити до чотирьох осіб.

GEN.TRAVEL

Поки що, це виключно дослідницький проєкт, призначений для тестування безпілотних автомобілів як варіант «Mobility as a Service». Навряд чи ми колись зможемо посидіти саме у Gen.Travel, проте це справжній прототип і його функції Volkswagen може застосувати у серійному виробництві.

Джерело: Volkswagen, Engadget

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% украі‌нською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологіи‌ та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: