Новини Кіно 19.04.2024 о 10:10 comment views icon

«Западня» — український трейлер психологічного трилера М. Найта Ш’ямалана з Джошем Гартнеттом

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Warner Bros. Pictures Україна опублікувала перший трейлер нового фільму М. Найта Ш’ямалана «Западня» / Trap — психологічного трилера з Джошем Гартнеттом у ролі… серійного вбивці. Від видатного фізика в «Оппенгеймері» Крістофера Нолана до маніяка, непогане перевтілення.

За сюжетом, батько разом з донькою-підлітком відвідують попконцерт відомої співачки, але згодом він дізнається, що весь захід — спецоперація правоохоронців, щоб упіймати серійного вбивцю на прізвисько М’ясник. Спецпризначенці вже оточили будівлю, перекрили всі виходи, наставили камер у всі закутки й почали полювання.

Інші ролі виконали Аріель Доногʼю (серіал «Вовк як я»), донька режисера Салека Шʼямалан, Гейлі Мілз («Пастка для батьків»), Елісон Пілл («Скотт Пілігрим проти світу»).

В українському прокаті — з 8 серпня. Чому українські локалізатори переклали оригінальну назву Trap як «Западня», а не, скажімо, просто «Пастка», питання риторичне.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: