Новини Новини 30.03.2022 о 14:35 comment views icon

«Знайди рідних» — чатбот для пошуку людей, з якими втрачено зв’язок під час війни

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

В Україні запустили ще один корисний чатбот «Знайди рідних» — він призначений для пошуку вимушено переміщених людей, з якими втрачено зв’язок під час війни.

Щоб відшукати людину, необхідно зареєструватись у чатботі. Інформацію про місцеперебування сервіс надає лише зареєстрованим у ньому громадянам після підтвердження згоди того, кого розшукують.

Відеоінструкція

Сервіс створено у взаємодії з ГО «Міжнародна асоціація кібербезпеки», «Центром Методик та Координації Криптографічного розвитку», міжнародного жіночого руху «За сімейні цінності» та за підтримки Уповноваженого Президента України з питань волонтерської діяльності.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: