Новости Новости 04.08.2021 в 10:59 comment

«Тенденція крадіжок набула загрозливого масштабу». BikeNow на невизначений термін заборонив паркування велосипедів на Троєщині

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заместитель главного редактора, руководитель отдела новостей

Київський сервіс прокату велосипедів BikeNow (стара назва — Nextbike) повідомив про заборону паркування велосипедів по всьому жилмасиву Троєщина, окрім проспекту Романа Шухевича. Обмеження були введені з 3 серпня на невизначений термін.

В BikeNow назвали рішення вимушеним — через масові випадки крадіжок велосипедів сервісу. Нижче наводимо повний текст офіційної заяви адміністрації сервісу з приводу рішення про закриття Троєщини.

«Шановні клієнти, ми хочемо пояснити ситуацію з забороною паркування велосипедів на Троєщині. Ми розуміємо що у цьому жилмасиві мешкає дуже багато наших відданих клієнтів, і чудових небайдужих людей. Проте тенденція крадіжок велосипедів тут набула загрозливого масштабу.

Якщо у першу половину літа це ще були поодинокі випадки, на які ми намагалися вчасно реагувати, і навіть за допомогою поліції нам вдавалося повертати деякі велосипеди, то останній місяць ситуація швидко розвинулася до жахливої. Навіть часткові обмеження зон парковки не допомогли, велосипеди продовжили зникати.

Тож нам дуже боляче було йти на такий крок як повна заборона паркування.

Нам дуже прикро за численних наших чудових клієнтів. Проте вищеописана ситуація, котра склалася тут, ставила під загрозу подальше існування нашого сервісу взагалі.

Тож це було вкрай неприємне, але вимушене рішення»

Залишається згадати, що BikeNow вже не вперше йде з Троєщини — у 2018 році сервіс на рік закривав пункти велопрокату в житловому масиві з тих же причин (вандалізм та крадіжки).

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: