Новости Новости 26.04.2021 в 12:50 comment

«Гра престолів», «Секс і місто» та інші серіали Amediateka стануть доступні ексклюзивно на OLL.TV з 1 травня

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заместитель главного редактора, руководитель отдела новостей

З 1 травня бібліотека фільмів та серіалів Amediateka буде доступною ексклюзивно на OLL.TV й партнерських платформах Vodafone TV та «Інтерактивне TV» від «Укртелеком».

Відеосервіс OLL.TV, який належить медіа-холдингу «Медіа Група Україна» Ріната Ахметова, повідомив про підписання угоди з російським дистриб’ютором Amediateka. В його рамках OLL.TV отримає ексклюзивні права на каталог фільмів та серіалів від студій HBO, FOX, Showtime, Starz, BBC, ABC Studios та Sony Pictures. Доступ до контенту у HD якості з’явиться 1 травня в тарифах oll inclusive без додаткової оплати. Термін угоди не розголошується.

Бібліотека Amediateka включає як вічні хіти, серед яких «Гра престолів», «Клан Сопрано», «Новий Папа», «Секс і місто», «Справжній детектив», так і нові прем’єри 2020 та 2021 років — «Відіграти назад», «Неймовірні», «Ваша честь». Деякі нові прем’єри підписники OLL.TV  зможуть дивитись одночасно з рештою світу — 1 травня в Amediateka відбудеться прем’єра науково фантастичного серіалу від студії Sky «Інтергалактик» – історія про банду жінок-ув’язнених, що вкрали космічний корабель.

До недавнього часу контент Amediateka можна було дивитись також у сервісі конкурента Megogo — напередодні в компанії підтвердили припинення співпраці з Amediateka та видалення контенту зі своєї платформи.

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: